Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

15 ARALIK 2022 PERŞEMBE TAVŞANLI LİNYİTSPOR ANTRENMAN

Evet gene bir Perşembe günü Tunçbilek’de Tavşanlı Linyitspor antrenmanındaydık.Çarşamba günü teknik sorumlumuz,sayın Ahmet Erdinç’e de sorduk yarın antrenmana gelmek istiyoruz uygun mudur diye.Her zaman sorarız zaten antrenmana gitmeden önce,sağ olsun Erdinç hocam da bu güne kadar hiç olumsuz yanıt vermemiştir.
Böyle olunca kendimizce ikinci hamlemizi yaptık.Sevgili R.Tamer Kıran hocayı aradık,hocam yarın Tunçbilek’e gidebilir miyiz diye.Sağ olsun o da bizi hiç kırmıyor,her antrenmana gidişimizde yanımızda oluyor.Bakın samimiyetle söylüyorum,daha bir günden bir güne,abi ben senin özel şöförün müyüm,bu araç senin özel aracın mı demedi.Ve bir kere de abi bu araba suyla çalışmıyor bunun yakıtı var ne olacak demedi.Bir kez daha bütün içtenliğimizle teşekkür ediyoruz R.Tamer Kıran arkadaşımıza.
Gene Çarşamba günü Tuncay Kara arkadaşımız aradı.Abi yarın Tunçbilek’e gidiyormuşsun bende geleceğim diye.Gideceğim gitmesine de sen nereden duydun dedim.Genel kaptantan duymuş.Tuncay Kara’nın arası iyidir genel kaptanla.Böyle olunca üçümüz Perşembe günü düştük Tunçbilek yoluna.

Amatör futbolun içindeki iki arkadaşımızla olunca yol boyu konu amatör futbolumuz tabi.1.Amatör ligde ikinci yarı da bu Cumartesi günü başlıyor.Tuncay Kara sezon başında Göbel Gençlikspora teknik sorumlu transferini anlattı uzun uzun.R.Tamer Kıran’a Hanımçeşmespor ne yapacak dedim.Ben ayrıldım Hanımçeşmespordan dedi Tamer hoca.Onun bu aralar ciddi anlamda bir kulüp kurma projesi var.İnşallah başarırsın demek düştü bize.
Tunçbilek de her zamanki gibi doğru Ahmet Erdinç hocamızın odaya yollandık tabi.Ahmet hocam,genel koordinatör Bülent Geren ve kaleci antrenörü Rasim Soğuncak ile sohbet ediyor ya da yapacaklarını konuşuyorlar.Biz de oturunca kendimizi keyifli bir futbol muhabbetinin içerisinde bulduk.Bu kez çoğunlukla dinleyici idik,R.Tamer Kıran sordu Tuncay Kara sordu,sayın Ahmet Erdinç de dobra dobra yanıtladı.Doğrusu biz tatmin olduk,elbette konuştuğumuz her şeyi bire bir yazacak değiliz.Arada oğlumuz Mustafa’yı aradık,biz geldik diye antrenmanlarda olmazsa olmazımızdır oğlumuz.Fotoğraf alma işlerini güzel bir şekilde hallediyor sağ olsun.Arada gelen futbolcu arkadaşilarımız selam verip geçtiler de,sevgili Hüseyin Güleç içeri girip hepimize tek tek hoş geldin dedi.Hüseyin Güleç’in bizlerde yeri başka tabi.

Antrenman saatine az bir süre kala Ahmet Erdinç benim de hazırlık yapmam lazım dedi.Futbolcularımız de birer ikişer sahaya gelince koştuk bizde yanlarına.Çoğu ile kısa kısa kısa sohbetler,bazıları ile fotoğraflar aldık.Sohbet derken bu hafta kazanmaktan başka yolumuz yok unutmayın dedik tabi.Antrenman her zamanki gibi hocanın konuşmasıyla başladı.Mustafa fotoğraf çekme derdinde biz yedek kulübesinin oralarda izliyoruz.Antrenmanı izlerken Bülent Geren ile de takım üzerine konuştuk tabi.

Kaptan Selçuk Yıldırım ve Semih Can sakatlıkları nedeni ile antrenmana katılmayan iki isimdi.Emrah Özyaylaz düz koşu yapmakla yetindi.Enes Çiçek de masör İsmail Akar ile çalışan isim oldu.Antrenman devam ederken kulüp başkanı sayın Nizamettin düzgün,yöneticilerden İbrahim Karakaya ile birlikte geldiler.Başkanım futbol piyasasındaki dedikodular diyecek oldum.Bizim dedikodularla işimiz yok kardeşim dedi sayın başkan.Ben ve yönetici arkadaşlarım bu güne kadar Tavşanlı Linyitsporun başarısı için elimizden geleni yaptık.Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz budur olay dedi.
Mustafa fotoğraf alma işini bitirmiş baba ben gidiyorum işime dedi.R.Tamer Kıran abi gidelim mi artık deyince tabi dedik.Cumartesi günü oynayacağımız Beylikdüzü spor maçında Tavşanlı Linyitspora başarılar diliyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.