Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

1 ARALIK PERŞEMBE TAVŞANLI LİNYİTSPOR ANTRENMANINDAYDIK

03.12.2022 Cumartesi günü ada stadında gurubumuzun lideri Sultanbeyli Belediyespor maçı öncesi,takımımızın antrenmanını izlemek için gene Tunçbilek’deydik.Bir gün önceden de sevgili R.Tamer Kıran arkadaşımıza gene Tunçbilek’e gidebilir miyiz demiştik.Tamer hoca kırmadı bizi gene,tamam gideriz abi dedi.
Perşembe günü Tamer hoca ile Tunçbilek’deki tesislere girdiğimizde saat yaklaşık olarak 13.00 dı.Antrenman saat 14.00 da başlayacak,biliyoruz da niyetimiz,teknik adam sayın Ahmet Erdinç başta olmak üzere teknik heyetteki arkadaşlarımızla,muhabbet edebilmek,budur erkenci olmamızın sebebi.
Ahmet Erdinç hocam odasında,Burhan Zorba,Bülent Geren ve kaleci antrenörümüz Rasim Soğuncak birlikteler.Gene her zaman ki gibi güler yüzle karşılandık.Tabi ki teknik heyetimizde Sultanbeyli Belediyespor maçını nasıl kazanabiliriz onun hesabını yapmakla meşgul.Mehmet Erdal hocam kısa bir süreliğine geldi,koşuşturup duruyor.Görevli arkadaşlarımızdan Ahmet Ali Karaşahin ve sevgili masarömüz İsmail Akar,bizi görüp hoş geldin diyenler arasındaydı.Akar ve Karaşahin de kulübün emektarları arasındadır.Bir ara kulüp müdürü Aziz Duyum beye uğradım izin isteyip.Kısa da olsa Aziz müdürle de sohbet ettik.

Şimdi benim sayın Ahmet Erdinç’den ilk kez duyduğum bir bilgiyi de paylaşmak isterim.Sohbet bir ara alt yapıya kaymıştı,o arada Erdinç hocam,İngiltere,Chelsea falan dedi de,dur bi hocam anlamadım tam olarak dedim.Güldü Ahmet hocam,ben dedi 2008 yılında İngiltere’ye gittim bu vesile ile de Chelsea kulübünün alt yapısını ciddi olarak incelemiştim yanıtını verdi.İşte zaman zaman bende dahil olmak üzere İmam Ahmet hocam der geçeriz ya.Öyle demeyelim bence,İmam Ahmet olmak da kolay olmuyor yani.

Antrenman saatine kısa bir süre kala oğlumuz Mustafa Mermer’de geldi.İşine belki sekte vuruyoruz da,resimler ve röportajlar için,Mustafa’nında gelmesini önemsiyorum ben.Sahaya inmeden kısa bir süre önce kaptan Selçuk Yıldırım geldi,kaptanla da röportaj yaparsın gali dediler de,daha geçen hafta yaptık diye geçiştirdim.Maksadım değişik futbolcularımızla röportaj yapabilmek.Nitekim kalecimiz Emir Korubeyi,Tolga Divrik ve Oğuzhan Türkmen’le kısa röportajlar yaptık.Tabiki sorumuz Sultanbeyli Belediyespor maçında ne yaparız.Futbolcularımız inançlı geldi bana doğrusu.

Hemen antrenman öncesi,futbolcu kardeşlerimizin çoğu hoş geldin dedi tabi.Alper Enes Kahraman ve Dursun Sorgun da var aralarında.Antrenman sürerken Dursun Sorgun’a bu hafta gol bekliyorum senden dedim.Aynı şeyleri Mehmet Tolun’a da dedim,gol bekliyorum senden diye,hemde penaltı olmasını beklemeden dedim.Bir de antrenmanın neşe kaynağı vardı bugün,Serhat Maden’in oğlu Yusuf,maşallahı var,Allah nazardan saklasın.
Antrenmana Hüseyin Güleç katılamadı,bir gün önce dayısı vefat etmiş bu nedenle Bandırmaya gitmişti.Allah rahmet etsin diyoruz.Kaptan Selçuk Yıldırım ve Emrah Özyaylaz antrenmanı düz koşu ile tamamlayan isimler oldu.Antrenmanın ortalarında basın sorumlusu Özgür Şahin ile kısaca konuştuk.Önümüzdeki dört maçta sekiz puan bize yeter diye düşünüyorum ben dedim.Vallahi bende sekiz puan diye düşünüyorum yanıtını verdi Özgür bey.
Antrenmanın sonuna kadar kalmadık tabi.Bu Cumartesi günü oynayacağımız Sultanbeyli Belediyespor maçında Tavşanlı Linyitspora başarılar diliyorum.Kazanırsak ballı börek,ben açıkcası beraberliğe de razıyım.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.