Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

1.AMATÖRDE İLK YARI BİTTİ

Tavşanlı 1.amatör lig A ve B gruplarında ilk yarı maçları bitti.

A grubunda,Çukurköyspor 12 puan ve averajla lider.İkinci aynı puanla Bozbelenlilerspor.Tepecikspor,9 puanla üçüncü sırada,Gençlergücü 6 puanla dördüncü sırada.Bağlıkspor 5. ve Kuruçayspor 6.sırada yer alıyor.Her iki takımında üçer puanı var.Bu grupta oynanan maçların hiç biri,berabere sonuçlanmamış.

23 EKİM HAKAN DEMİR

A  GRUBU MAÇ SONUÇLARI

KURUÇAYSPOR              ÇUKURKÖYSPOR    1 – 4

BOZBELENLİLER          BAĞLIKSPOR             3 – 1

TEPECİKSPOR                GENÇLERGÜCÜ       3 – 1

10 ekim ömerbey

 

Tavşanlı 1.amatör liginin ilk yarısının son maçında B grubunda lide

r değişti.Son haftaya yenilgisiz giren,Beyköyspor ve Hanımçeşmespor arasındaki maçı Hanımçeşmespor kazandı.Böyle olunca iki puan geriden takip ettiği Beyköysporun bir puan önüne geçti ve grup lideri oldu.Bu hafta ilginç olan,ilk kez kazanan Çardaklısporun,yaşı küçük oyuncu oynatma prosedüründe hata yapması.Kendilerine pahalıya mal oldu,kazandıkları maçı 3-0 hükmen kaybetmiş oldular.

Hanımçeşmespor 13 puanla grup lideri.Aynı zamanda attığı 21 golle en çok gol atan takım.Beyköyspor 12 puanla ikinci sırada,onlarda yedikleri üç golle en az gol yiyen takım durumundalar.Ömerbeyspor üçüncü ve Ayvalıspor dördüncü sırada.İki takımın puanı eşit,altışar puana sahipler.Derbentspor dört puanla beşinci,Çardaklıspor iki puanla altıncı sırada.

B GRUBU MAÇ SONUÇLARI

ÇARDAKLISPOR         ÖMERBEYSPOR    0 – 3 (HÜKMEN)

HANIMÇEŞME            BEYKÖYSPOR        1 – 0

DERBENTSPOR          AYVALISPOR         4- 6

13 ekim beyköy

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.