Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

1.AMATÖRDE GRUPLAR ALT YAPI LİSANSLARINDA NÜFUS KAĞIDI MESELESİ

Biliyorsunuz 1.amatör ligimiz bu sezon gene iki gruptan oluşacak.Gruplar geçtiğimiz günlerde belli oldu fikstür çekimleri de yapıldı.Bizim edindiğimiz bilgiler maçların başlama tarihinin henüz netlik kazanmadığı yönünde.

Tabi grupların oluşumu da önemli aslında ve görünen o ki A grubu takımları biraz daha iddialı takımlar gibi yani A grubu B grubuna göre daha dirençli bir grup gibi görünüyor kağıt üzerinde.Açıkcası görüşme şansımız olan teknik adamlar ve Beyköyspor kulüp başkanı sayın Harun Büber’inde düşünceleri bize yakın duruyor.

Harun başkan ve teknik direktörü Mustafa Büber gruplarından memnun.Her ikiside kendi gruplarının diğer gruba göre daha kolay olduğu ve her takımın şansının eşit olduğu görüşündeler.Hatta sayın Harun Büber al grupları sen yap deseler böyle bir grup yapsam ayıl olur mu acaba diye düşünürdüm diyor.

 

FB_IMG_1534368299185

Kuruçayspor teknik direktörü Hüseyin Şentürk hocam,ben grup kura çekimlerinde ordaydım.Yapacak bir şey yok evet bizim grup zorlu bir grup oldu gibi diye düşünüyor.

Hanımçeşmespor teknik direktörü Mehmet Kale hocam da aynı şeyleri düşünmekte.Kendi B gruplarında herşeyin mümkün olduğunu takımların güç dengesinin birbirine yakın olduğunu belirtiyor.

 

20180815_173509

Mehmet Kale hocam başka bir sıkıntıyı dile getirmek için şöyle sordu bana.Nüfus cüzdanlarına resim kaç yaşından itibaren yapışıyor?Yanıtı da kendi verdi aslında,15 yaştan itibaren başlıyor diyerek.

Sayın Mehmet Kale bu nüfus cüzdanındaki resim işinin alt yapılarda kendilerine sorun olduğunu söyledi.Kütahya ASKF nin 15 yaşından küçük sporcular içinde resimli nüfus cüzdanı istediğini ve bunun sorun olduğunu ısrarla dile getirdi.Bu konuyu Kütahya ASKF başkanı sayın Murat Cengiz’ede defalarca söylediği halde,herhangi bir çözüm için çaba gösterilmediğini düşünmekte.

 

FB_IMG_1534369384108

Açıkcası Mehmet Kale hocamın bu serzenişini haklı buluyoruz.Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre nüfus cüzdanlarına 15 yaşından itibaren resim şartı varsa,ASKF nin lisans işlemlerinde yaşı küçük sporculardan resimli kimlik belgesi istemenin mantığını bizde anlayamadık.

Sanırım Kütahya ASKF başkanı sayın Murat Cengiz konunun neden böyle olduģunu açıklayabilir.

 

FB_IMG_1534369446836

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.