Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

1.AMATÖR LİGDE HAFTANIN SONUÇLARI

Tavşanlı-Domaniç 1. amatör lig maçları sürmekte.Bize göre geçtiğimiz hafta,her iki grupta da ilginç sonuçlar alındı.Bunlardan ilki,B grubunda Çukurköysporun,Ömerbeysporu mağlup etmesidir.İkincisi aynı grupta Dere Boyu Yağmurlusporun Kuruçaysporu 4-3 yenmesidir,asıl ilginç olan D.B.Yağmurlusporun bu maçta futbolcularının yaş kriterlerine dikkat etmemesi sonucu,maçın 3-0 aleyhlerine tescil edilmiş olmasıdır.

A grubunun bize göre ilginç sonucu Beyköysporun,deplasmanda Domaniçsporu 3-1 mağlup etmesidir.Bu grupta Demirbileksporun,ligi 1. olarak tamamlaması sürpriz olmayacaktır.Çardaklıspor,Derbentspor,Domaniçspor ve Beyköyspor dörtlüsünün play of oynama şansları devam etmekdedir.Tabi puan cetvelinde oluşan duruma göre oluşan 4 puanlık farkla en avantajlı takım Çardaklıspordur.

B grubunda da Gürağaçspor yenilmez olarak lig liderliğini sürdürmektedir.Gürağaçsporunda grubunu 1. tamamlaması çok normal olacaktır.Ömerbeysporda bundan böyle başka bir sürprize izin vermez ve ligi 2. sırada tamamlar diye düşünüyoruz.3.cülük için üç takım mücadele ediyor,Kuruçayspor,Ayvalıspor ve Çukurköyspor,düğümün çözülmesinde,Çarşamba günü oynanacak,erteleme maçı Kuruçayspor-Çukurköyspor maçı belirleyici rol oynayacaktır.

A GRUBU MAÇ SONUÇLARI

ÇARDAKLISPOR    3   DERBENTSPOR  1

DOMANİÇSPOR     1    BEYKÖYSPOR     3

DEMİRBİLEK         3    TUNÇBİLEK BLD.  0   (HÜKMEN)

B GRUBU MAÇ SONUÇLARI

ÇUKURKÖYSPOR  1   ÖMERBEYSPOR   0

D.B.YAĞMURLU    0  KURUÇAYSPOR   3(HÜKMEN)

GÜRAĞAÇSPOR     3   AYVALISPOR       1

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.