Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

TAVŞANLI’DA MİLLET İTTİFAKI

Chp, İyi parti, Gelecek Partisi,Demokrat parti,Saadet partisi, Deva partisi olarak Genel Merkezlerimizin başlattığı Türkiye’nin geleceğinin planlaması konulu toplantıları ,İlçemiz bazında da yapmaya karar verdik!!
Hukuk ayaklar altına alınmış ve memleketin her köşesinde yolsuzluk ayyuka çıkmışken susmak, Vatanını sevenlere haramdır..
Çarşı,pazar enflasyon canavarının teşhir yerleri haline gelmiştir Emekliler ve ücretliler ile küçük esnafın çaresizliği içler acısıdır..
“İşte bu ahval ve şerait “halindeyken
Bizler de susup oturmayarak, üstümüze düşen görev gereğince ,muhalefet iş birliği ve siyasi seferberlik çağrısı yapıyoruz .
Akp iktidarına sesimizi,ülkenin her köşesinden duyurmak ve içinde bulunduğumuz yoksulluk,yolsuzluk ve liyakstsizliğe son verilmesini istemek,sadece siyasi partilerin değil,tüm yurttaşların hakkı Ve görevidir.
Demokrasiye,hak,hukuk , adalete,dürüstlük ve liyakate inanan bizler: bu durumun sürdürülemez olduğunu haykırmak için birlikteyiz..
Her partinin ayrı siyasi görüşü ne dünya anlayışı vardır.Bu da Demokrasinin gereği ve gerçeğidir..
Ancak ülkenin selameti,birliği,dirliği ve bekası için en kısa sürede ,Demokratik,hukuksal,
parlamenter sisteme ,Demokratik Türkiye Cumhuriyeti rejimine dönülmesi Tek adam sistemine son verilmesi konusunda fikir birliği içindeyiz.

Tüm olumsuzlukları kaynağı Bu sistemdir!
Güçlendirilmiş parlamenter sistemi hayata geçirmek için dostlarımızla,demokrasi güçleri ile hak,hukuk,adalet mûcadelemizi sürdüreceğiz..
Sevgi ve saygılarımızla herkese teşekkür ediyoruz..
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.