Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

TAVŞANLI’DA KAYMAKAMLIĞIN GAZİLER GÜNÜ KUTLAMASI

19 Eylül Gaziler Günü, İlçemizde törenle kutlandı.
Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına Kaymakamlığımız, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Jandarma Ast Sb Üst Çavuş Emrah YILMAZ tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Buradaki törene Kaymakamımız Erdoğan KANYILMAZ, İlçe Jandarma Üsteğmen Selahi KAYAR, Belediye Başkan Yardımcıları Naci ERASLAN ve İsmail AKA , protokol üyeleri, gaziler ve vatandaşlarımız katıldı.
Buradaki programın ardından Tavşanlı asri merzarlığında bulunan şehitlik ziyaretinin ardından İlçe Kaymakamımız Erdoğan KANYILMAZ , Şehit ve Gazi aileri ile biradaysa gelerek Bugün üzerinde yaşadığımız toprakların, şehit ve gazilerimizin kahramanlıkları sayeainde miras kaldığının önemini vurgulayarak bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kutsal vatanımız İçin canını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman Gazilerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum diye konuştu.
Ardından Kaymakamımız Sayın Erdoğan KANYILMAZ, Arifağa Camiinde şehitlerimiz için okunan Mevlid-i Şerif katıldı.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.