Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

TAVŞANLI TİCARET VE SANAYİ ODASINDA YILIN SON TOPLANTISI

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Aralık Ayo Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı İlhami AYDIN Başkanlığında gerçekleştirildi.
2021 yılı ile ilgili değerlendirmelerin aktarıldığı ve yaklaşan 2022 yılı için beklentilerin paylaşıldığı meclis toplantısında ekonomide yaşanan gelişmeler, TTSO’nun sürdürdüğü çalışmalar, sektörel sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan ÖZYAŞAR’ın Kasım ayı ve 2021 yılı faaliyetlerini anlattığı toplantıda, hesapları inceleme komisyonu da raporunu sundu.
Yönetim Kurulu Başkanı Davut EFE 2022 yılı hedeflerinde bahsederken Meclis Üyesine “Enflasyonu yükselten, piyasalarımıza güveni azaltan fırsatçılara göz açtırmamamız gerekiyor. Ahilik kültürü ile yoğrulan iş insanlarımızda beklentimiz bu yöndedir.” ifadelerini kullandı.

Biz, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize karşı sorumluluk taşıyoruz.

Üyelerimizden Tavşanlı iş dünyasının yaşadığı problemleri Hükümete bildirmemiz hususunda gerekli adımları atıyoruz, Memleketimiz içinde Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odaıs Olarak her zaman hazırız ifadelerini kullandı. Başkan Efe Değerli Meclis Üyeleri, 2021 yılının son günlerini yaşıyoruz. İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geçirdik. 2022 yılının sizlere sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Meclis Toplantımızın hayırlı olmasını temenni ederek sözlerine son verdi.
2021 yılı değerlendirildiği toplantıda 2022 yılı bütçesi görüşülerek karara bağlandı.
Meclis Başkanı İlhami AYDIN son meclis toplantımız hayırlı olmasını temmenni ederek Meclis üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.