Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

TAVŞANLI SHMYO’DA EĞİTİM BAŞLADI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tavşanlı Sağlık Hizmetleri MYO’da yüz yüze eğitim başladı. Eğitimin başlaması dolayısıyla açılış programı gerçekleşti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşma yapan SHMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Saraçoğlu, bugünün kendileri için çok özel bir gün olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “ Çok kısa bir süre içerisinde Tavşanlı Sağlık Hizmetleri MYO 250 öğrenciye ulaştı ve biz bunu ekip olarak yaptık. Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim yapmak zorunda kaldığımız öğrencilerimize kavuşmayı çok özledik. Pandemi bizden çok şeyler götürdü, ancak getirileri de oldu. Bu dönemde sağlık çalışanlarının önemi daha çok anlaşılmış oldu. Sizler de ileride sağlık çalışanı olarak hizmet vereceksiniz. Yeni eğitim- öğretim yılı hayırlı olsun. Hoş geldiniz.

TAVŞANLI ÇOĞU YERDE OLMAYAN İMKANLARA SAHİP
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Tavşanlı Sağlık Hizmetleri MYO’nun özelliklerinden bahsederek, “Yüksekokulumuzda Türkiye’de ilk olan programlarımız var. Dezenfeksiyon, Sterilizasyon ve Antisepsi bunlardan birisi. Yine fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında, Tavşanlı ve Kütahya çoğu yerde olmayan imkanlara sahip. Burada kendinizi geliştirmek için çaba gösterin. Mesleki becerilerinizi geliştirebileceğiniz imkanlar mevcut. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Bu açılış bizler için son derece kıymetli. Bizlerin ve öğrencilerimizin hasretle beklediği bir açılıştı bu. Öğrencilerimiz için oryantasyon programları hazırladık. Sizler için hazırladığımız ‘Sosyokültürel Etkinlikler’ dersini iyi değerlendirin. Sizler kendinizi geliştirmeye çalışın. Burada açılan programların hepsi öylesine seçilmiş programlar değil, hepsini titizlikle seçtik.” dedi.
Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Hakan Akkan ve Dr. Öğr. Üyesi Derya Berikten eğitim- öğretim süreci hakkında bilgilendirme yaptılar.
Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, SHMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi. İsmail Saraçoğlu, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Hakan Akkan ve Dr. Öğr. Üyesi Derya Berikten, SHMYO Sekreteri Erol Güran, akademik ve idari personel, basın temsilcileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.