Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

TAVŞANLI KAYMAKAMLIĞINDAN

Vatandaşlarımızın dikkatine
14.10.2020 Tarihli 2020/83 Numaralı İlçe Hıfzıssıhha Kurulu’nun kararına rağmen;
İlçemizde ikamet eden ve temaslı olup karantinada olan 1 vatandaşımıza, karantina ihlalinde bulunarak, İçişleri Bakanlığımızın talimatları gereği yapılması yasak olan nişan törenine katıldığından dolayı 3.150 TL, nişan için toplanan 4 şahsa ise emre aykırı davranıştan dolayı 392 TL’den olmak üzere toplamda 4.718 TL idari para cezası uygulanmıştır.
Kıymetli vatandaşlarımız,
Devletimizin ve kamu görevlilerinin aldığı her tedbire rağmen bu tür davranışlarda bulunmak, salgının yayılmasını hızlandıracaktır. Daha sıkı tedbirler alınmasına meydan vermemek için, lütfen hem kendi sağlığımız, hem de çevremizdekilerin sağlığı için kurallara uyalım.
Kural ihlali görüldüğü anda, 112 ihbar hattına veya “Hayat Eve Sığar” HES uygulaması üzerinden ihbarda bulunalım.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.