Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

TAVŞANLI DOÇ. DR. M. KALEMLİ DEVLET HASTANESİ EK BİNA (75 YATAKLI FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON) HİZMETE AÇILDI

07.03.2018 tarihinde 30.562.000,00 TL bedelle ihalesi yapılan, Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa KALEMLİ Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ek Hizmet Binası, 18.08.2021 tarihi itibariyle vatandaşlarımıza hizmet sunumuna başlamıştır.

Ek hizmet binamız; 15.672 m2 arsa alanı içerisinde 3.855 m2 oturum alanına, 16.510 m2 kapalı alana ve 110 araçlık açık otopark alanına sahiptir.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında hizmet verecek olan hastanemizde; 57 hasta odasında 75 hasta yatağı, rehabilitasyon ve egzersiz alanları, 2 adet büyük 4 adet küçük tedavi havuzu, 18 adet elektroterapi cihazı, kısa dalga radar, ESWT, CPM, Laser cihazı, Parafin banyosu, Whirpool, Gradyan banyosu, 4 kap Galvani, Hot pack, Cold pack, TENS’ler mevcuttur. Rehabilitasyon alanlarında çark, merdivenler, parmak merdiven, rampalar, aktif trombolin, ergonomik bisikletler ile hizmet verecek olan sağlık tesisimiz; Fizik Tedavi Uzmanları, Fizyoterapistler, Fizik Tedavi Teknikerleri ve diğer personellerle birlikte hizmet sunumuna başlamıştır.
Ayrıca mevcut hizmet içeriğinden bağımsız olarak; merkezi konumu nedeniyle binamızın içerisinde kronik ruhsal hastalıkları olan hastalara, psikososyal destek hizmetlerinin verildiği, takip ve tedavilerinin yapıldığı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açılması planlanmıştır.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.