Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Sağ olana günler gelip geçiyor,bir ramazan ayını daha geride bıraktık.13.05.2021 Perşembe günü Ramazan bayramımız başlıyor.Yazık ki bu bayram gene salgın hastalığın gölgesinde geçecek öyle görünüyor.Küçükler büyüklerini ziyaret edip ellerini öpemeyecek.Hısım,akraba,dostlar arkadaşlar bir birini ziyaret edemeyecek.
Biz hem şahsımız adına,hem Tavşanlı Haberci WEB sitesi olarak hemde kısa süre önce dahil olduğumuz ALTERNATİF RADYO olarak bütün hemşehrilerimizin bütün değerli takipçilerimizin RAMAZAN BAYRAMINI en içten dileklerimizle kutluyoruz.Allah herkese sağlıklı olarak çok bayramlar görebilmeyi nasip etsin.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.