Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

ÖMERBEY’DE KALAN 239 TOKİ KONUTU İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Ömerbey Mahallesi’nde yapımı devam eden 981 konutluk TOKİ projesi kapsamında sözleşmesi imzalanmayan 239 konutun başvurularının 5 Temmuz Pazartesi günü başlayacağını ve 30 Temmuz Cuma günü de sona ereceğini duyurdu.
Başkan Güler yaptığı açıklamada, “Ömerbey Mahallesi’nde inşaat çalışmaları yürütülen alt gelir grubu 2+1 nitelikli 105 ve orta gelir grubu 3+1 nitelikli de 134 konut olmak üzere toplam 239 konutun kura çekimi için takvim belirlendi. Buna göre her iki tip konutların başvuruları Halkbank tarafından kabul edilecek. 2+1 için 1000 TL, 3+1 için de 2000 TL başvuru ücreti alınacak” dedi.
981 konutluk bu projedeki kalan konutları almak isteyen vatandaşların başvuru tarihlerine dikkat etmelerini isteyen Başkan Güler, “Başvuruların ardından 9 Ağustos Pazartesi günü kura çekilecek. Bu kuralarda hem asil hem yedek isimler belirlenecek. Halk sahipleri ile sözleşmeler ise 16 Ağustos ile 03 Eylül tarihleri arasında imzalanacak” diye konuştu.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, TOKİ ile irtibat halinde bulunduklarını kaydederek, yapılan bu projelerin tamamlanmasıyla yeni konutlar için başvuruda bulunacaklarını sözlerine ekledi.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.