Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

ÖMER BEY MAHALLESİ TOKİ EVLERİNDE KURALAR 22 MARTTA

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Ömerbey Mahallesi’nde yapımı devam eden ve hak sahipleri belli olan 981 adet TOKİ konutu için 22 Mart Pazartesi günü saat 11.00’de “yer belirleme” kuralarının çekileceğini söyledi.

Başkan Güler’in açıklamasına göre, kura çekimi TOKİ’nin resmi YouTube hesabından canlı yayınlanacak, Söz konusu yayın, Tavşanlı Belediyesi sosyal paylaşım hesaplarından da paylaşılacak.

2018 YILINDA BAŞVURU YAPAN VATANDAŞLARIMIZIN KONUTLARININ YERLERİ KURAYLA BELİRLENECEK
Tavşanlı Belediyesi tarafından 2018 yılında talep toplanmış ve hak sahiplerinin kayıtları yapılmıştı. Daha sonra TOKİ ihaleye çıktı ve ihaleyi kazanan İNTEK firması hızlı bir şekilde çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Mustafa Güler yaptığı açıklamada, “TOKİ tarafından Belediye’mize gönderilen yazıda; daha önce hak sahipleri belirlenen Ömerbey Mahallesi’ndeki konutların kurasının 22 Mart Pazartesi günü çekileceği belirtiliyor. Yani 2018 yılında konutlar için başvuru yapan vatandaşlarımız, 22 Mart itibariyle konutunun hangi blok ve hangi katta bulunacağını öğrenebilecek. Ayrıca hak sahipleri, şerefiye bedelleri de dahil edilmiş konutların fiyatlarını Pazartesi itibariyle öğrenebilecek” şeklinde konuştu.

ÇALIŞMA TAKVİMİ İŞLİYOR VE KASIM AYINDA İNŞAATLAR BİTECEK
Başkan Güler, bugün inşaat şantiye alanına da giderek çalışmalara ilişkin firma yetkililerinden bilgi aldı. İnşaatların yaklaşık yüzde 60’ının tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Çalışmalar istenilen düzeyde ilerliyor. Daha önce belirlenen takvim aynen işliyor ve Kasım ayında inşaatlar tamamlanacak” ifadelerini kullandı.
Öte yandan hak sahibi vatandaşların konutları görmek için sık sık şantiyeye gittiğini ve bunun da risk oluşturduğuna işaret eden Başkan Güler, “Vatandaşlarımız haklı olarak araçlarıyla şantiye alanına giderek konutların son durumunu görmek istiyor. Ancak orada şu an çok yoğun bir çalışma olduğu için ağır iş makinaları ve kamyonlar bu vatandaşlarımız için risk oluşturuyor. Firma yetkililerinin bu konuda bir ricası var. Konutlar tamamlanmadan önce kendi can güvenlikleri için vatandaşlarımız şantiye alanına fazla yaklaşmasın. İnşaatlar tamamlandığında zaten teslim tarihine kadarki süreçte inceleme yapılabilir. Bunu da halkımıza iletmiş olalım” ifadelerini kullandı.
Bu arada Belediye Başkanı Mustafa Güler’in TOKİ incelemesine Belediye Başkan Yardımcıları Naci Erarslan ve Mehmet Ali Akar ile İmar ve Şehircilik Müdürü İlker Uğurlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kemal Kolukısaoğlu da katıldı.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.