Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

KURTARMA GÖNÜLLÜLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

11 ARAMA KURTARMA GÖNÜLLÜSÜ SERTFİKALARINI ALDI
 İHH TARAFINDAN DÜZENLENEN EĞİTİM PROGRAMINDA, TAVŞANLI BELEDİYESİ İTFAİYE AMİRLİĞİ TARAFINDAN GÖNÜLLÜLERE YANGINDA ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ VERİLDİ.
 BELEBİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER EĞİTİMİNİ BAŞARI İLE TAMAMLAYAN KURSİYERLERİ TEBRİK ETTİ.
Tavşanlı Belediyesi ve İHH Tavşanlı Şubesi işbirliğiyle gerçekleştirilen arama kurtarma eğitimlerini başarıyla tamamlayan 11 gönüllü, sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, arama kurtarma faaliyetlerinin büyük önem taşıdığına vurgu yaparak “Zaman zaman ülkemizde yaşanan deprem, sel ve yangın gibi olaylarda arama kurtarma faaliyetlerinin ne derece önemli olduğu ortaya çıkıyor. Bu kapsamda İHH Tavşanlı Şubesi tarafından hayata geçirilen eğitim programına biz de Belediye olarak destek verdik. İtfaiye Amirliğimiz tarafından gönüllülere yangında arama kurtarma faaliyetleri hakkında eğitim verildi” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER:
 HER TÜRLÜ DURUMA HAZIRLIKLI OLMALIYIZ
Eğitimlerini başarı ile tamamlayan arama kurtarma gönüllülerine başarılar dileyerek sertifikalarını takdim eden Başkan Güler, “İnşallah muhtaç olmayız ama her türlü duruma da hazırlıklı olmamız gerekiyor. İlçemizde böyle bir eğitim programının düzenlenmesini son derece yerinde buluyorum. İHH Tavşanlı Şube Başkanımız İbrahim Vehbi Atabay ve ekibi ile İtfaiye personeline bu eğitimlere verdikleri katkı dolayısıyla teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İHH Tavşanlı Şube Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Vehbi Atabay da Belediye Başkanı Mustafa Güler’e kendilerine verdikleri desteklerden ötürü teşekkürlerini sunarak, “Bu eğitimlerimiz belli periyotlarda ve seviyelerde devam edecek. Şimdiye kadar farklı seviyelerde ekiplerimiz bu eğitimleri almış ve afetlere hazır durumda. Tavşanlı’da da 11 gönüllümüz bu konuda yetkinlik kazandı. Arama kurtarma ekibimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Belediye Başkanımız Mustafa Güler’e ve tüm İtfaiye teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Sertifika törenine Belediye Başkanı Mustafa Güler ve İHH Tavşanlı Şube Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Vehbi Atabay ile Belediye Başkan Yardımcıları Naci Erarslan, İsmail Aka ve Mehmet Ali Akar, Kütahya İHH Arama Kurtarma Başkanı Hasan Özdemir, Arama Kurtarma Eğitmeni Mehmet Mete Çetinkaya ve arama kurtarma gönüllüleri katıldı.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.