Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

HASAN BAYRAM KISITLAMALARI DOĞRU BULMUYOR

Korona Virüsünün de vakaların artması ile birlikte alınan tedbirler de Esnaf’larımızla ilgili açma kapamayla saatleri ile ilgili kısıtlamaları Esnaf Odası Başkanı olarak doğru bulmadığımı söylemek isterim.
Bunun nedeni ise bu Virüsün yayılmasına en AZ sebep olacak esnafların başında Bakkallar, Büfeler ve Kuruyemisçiler gelir bunun nedeni ise bizim bu Esnaf’larımız da gün içerisinde müşteri sayısı aynı anda inanın ikiyi geçmez. Üstelik bu yasakların en büyük mağdurları ve bana göre de en masum olanları da KUCUK ESNAFLAR BAKKALLAR BÜFELERDİR. Neden çünkü büfelerin çoğundan dışarıdan alış veriş yaparsınız ve en çabuk alış verişte oralardan yapılır.
Eğer amaç bu dönem de Vatandaşlarımızın özelikle Mesafe kuralına dikkat etmeleri konusunda bu yasaklar getiriliyorsa.
O zaman Zincir Marketleri kapatabilirsiniz çünkü oralarda aynı anda çok fazla Vatandaşımız alış verişe gidiyor daha fazla zaman geçiriyor, sıra bekliyor tabi bu arada ne Mesafe kuralı kalıyor nede hijyen kuralı. Tabi bizler tedbir amaçlı yasaklar getirildiğini zannederken virüsün daha da hızlı yayılmasına da sebep oluyoruz.
Dolayısıyla oralarda özellikle Virüsün yayılması bizim Esnaf’larımıza göre çok daha fazla oluyordur.
Bizim isteğimiz ise Esnaf’larımıza açma kapama saatleri ile ilgili hiç bir kısıtlama getirilmemesi.
Hatta alış verişleri belirli saatlerle sınırlarken daha fazla Vatandaşımızı bir araya getirmek yerine eskisinden de daha fazla açık kalmasını sağlayarak bu alış verişleri zamana yayabiliriz.
Bu da hem Vatandaşlarımız hem de Esnaf’larımız için daha iyi olacaktır…
Tavsanli Bakkallar Esnaf odasi Baskani Hasan BAYRAM.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.