Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

CHP İLÇE BAŞKANI FÜSUN AKTAKKA YILDIZ’DAN DESTEK ÇAĞRISI

Pandemi mevzusu ile bütün yurdumuzun geçirdiği zor günlerden Tavşanlı’nında payını aldığı gerçeğini biliyoruz.CHP Tavşanlı ilçe başkanı Füsun Aktakka Yıldız’da zor günlerde,ekonmik açıdan sıkıntı çeken ailelere eğitimde destek olabilmek için kolları sıvadı.Ve sosyal medya hesabından destek çağrısı yaptı:

Ekonomik olarak zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde ,ihtiyacı olan çocuklarımıza destek amaçlı Kirtasiye, Okuma Kitabı (yeni veya ev de ihtiyac fazlası)
‘BİR KİTAP BİR ÖĞRENCİ’ Kampanyamıza destek olmaniz temennisi ile; öğrencilerimize yeni öğretim yılında başarılar dileriz.
Chp Tavşanlı İlçe Başkanlığı
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.