Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Eskişehir Haber

Eskişehir’de tramvayın altına giren kedi uzun uğraşlar sonrasında çıkartılabildi

Eskişehir’de öğle saatlerinde kaza sonrası tramvayın altına giren yaralı kedi yaklaşık 40 dakikalık çalışma sonrasına çıkartılabildi.

Eskişehir’de öğle saatlerinde kaza sonrası tramvayın altına giren yaralı kedi yaklaşık 40 dakikalık çalışma sonrasına çıkartılabildi.

Eskişehir’de Vişnelik tramvay durağı çevresinde bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan ve korkan kedi, durakta bekleyen tramvayın altına saklandı. Kedinin tramvayın altına girdiğini fark eden Vatman Cansu Deniz, aracı hareket ettirmedi. Vatmanın ve vatandaşların çabası ile kedi saklandığı yerden çıkartılmaya çalışıldı. Vatandaşlar ve görevliler mama vererek kediyi çıkarmaya çalışa da sonuç alamadı. Daha sonra olay yerine itfaiye çağrıldı. İtfaiye ekipleri önce bir aparat yardımı ile kediyi bulunduğu yerden çıkarmaya çalışsa da başarılı olamadı. Son çare olarak talzikli su denendi. Talzikli su ile kedinin tramvayın son setine kadar gitmesi sağlandı. Son bölümde bir türlü çıkartılamayan kedi için tramvay hareket ettirilmesi ile operasyon sonuç verdi.

Kedi daha sonra tedavi edilmek üzere veterinere götürüldü.

Görgü tanıklarından tramvayda yolcu olarak bulunan Çağlar Bayram olayı şöyle anlattı; “Bir araba kediye çarptı. Arka ayağından sakatlandı. Kedi can haliyle tramvayın altına kaçtı. Vatmanda bunu gördü. Vatman kediye zarar vermemesi için vatman tramvayı durdurdu”

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.