Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ CHP KÜTAHYA İL BAŞKANI

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya il başkanı dr.Zeliha Aksaz Şahbaz,sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile gündemi değerlendirdi.

AKP VE ONUN HANEDANLIK DÜZENİ HALKIMIZIN CANINI KORUMAYI DEĞİL, MUHALEFETİ HEDEF ALMAKTADIR

Yaşanan uygulamalar, AKP iktidarının muhalefeti yok sayarak baskı ve hukuksuz uygulamalarla otoriter bir yönetim tarzı ortaya koyduğunun göstergesidir.

Ülkede birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan ölümcül Korona Pandemisi günlerinde iktidarın gündemini ne yazık ki halkımızın sağlığı değil, hukuksuzluk ve muhalefet üzerinde baskı oluşturmaktadır. İktidar partisinin yönettiği belediyelerin benzer uygulamaları devam ederken, CHP’nin yönettiği Belediyelerin bağış toplaması ve halkımızla dayanışması yasaya aykırı bir şekilde hesaplar bloke edilerek engellenmiştir. Ardından yaklaşık 25 yıldır düzenli bir şekilde devam eden, belediyelerimizin ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştıran aşevi hesaplarına el konulmuştur.

Halkla dayanışma amacıyla bağış topladıkları gerekçesiyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş hakkında açılan soruşturmalar tarihte bir kara leke olarak yerini alacaktır.

Tüm dünyada fuar alanları, parklar sahra hastanesine dönüştürülürken , Adana Büyükşehir Belediyemizin öngörü ile gerektiğinde kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığına devretmek amacıyla Fuar alanında düzenlediği Sahra Hastanesi de AKP iktidarı tarafından mühürlenmiştir.

Mersin Büyükşehir Belediyemizin sokağa çıkma yasağı bulunan günlerde halkımıza ücretsiz ekmek dağıtması da İçişleri Bakanlığı tarafından engellenmiştir.

AKP iktidarının halkımızın evden çıkma ve çalışma imkanının ortadan kalktığı bu zorlu Korona virüsü salgın günlerinde devletin bir parçası olan yerel yönetimlerde siyasi husumet ve kinle ayrım yaparak, muhalefetin çalışmasını engellemeye çalışması milletimize yapılan en büyük haksızlıktır, vicdansızlıktır.

Cumhuriyet Halk Partisi ve belediyeleri tüm bu engellemelere rağmen demokrasimize sahip çıkmaya, halkımızın yanında olmaya ve bu ölümcül salgın günlerinden tüm gücüyle halkımız için çalışmaya devam edecektir.

Op. Dr Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ
Cumhuriyet Halka Partisi Kütahya İl Başkanı

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.