Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

YEŞİLYURT’UN TAVŞANLI LİNYİTSPOR KARNESİ

Tavşanlı Linyitspor başklanı sayın Akın Şirin’in 2020-2021 sezonu için teknik sorumlu olarak Talip Yeşilyurt ile anlaştığını öğrenince tercihin yanlış olduğunu belirterek düşüncelerimizi yazdık.Şimdi sayın Yeşilyurt’un Tavşanlı Linyitsporun başında geçirdiği dört maça bir göz atalım.Göz atalım ki,dört haftanın nasıl boşa geçtiğini tekrar hatırlayalım.Ve bu veriler ışığında sayın Talip Yeşilyurt’un takımımızda nasıl başarılı olacağını düşündüğünü soralım sayın Akın başkana.


supertotobet
Sayın Talip Yeşilyurt anlaşılmaz bir şekilde Tavşanlı Linyitsporun başına geldi ve ayağının tozu ile ADA stadında Yeşilköyspor maçında takımın başına çıktı.Tavşanlı Linyitspor üçüncü sırada Yeşilköyspor onuncu sırada.Ve Yeşilköyspor yediği 13 gol ile grubun en çok gol yiyen üçüncü takımı.Ve biz bu maçı golsüz bitirme başarısını gösterdik.

Talip Yeşilyurt takımın başında ikinci maçında İstanbul deplasmanında Vefaspor ile oynadı.Biz gene üçüncü sıradayız ve rakip gene onuncu sırada.Deplasmanda 11 ve 22. dakikalarda Hakan Soylu ve Uğur Yalçın ile 2-0 öne geçip,ilk yarıyı tamamlıyoruz.İkinci yarı 48 de İshak Kurt penaltıdan 2-1 yapıyor.Soğuk duş 90+3 de M.Ali Semiz ile yaşanıyor 2-2

17.11.2019 günü gene ada stadındayız,rakip Beyoğlu Yeniçarşıspor.onlar ikinci biz hala üçüncü sıradayız.Kemal Akbaba ile 38 de 1-0 öne geçiyoruz.Maçın son anlarına kadar bu skorla gidiyoruz,tamam oldu bu iş derken bütün taraftarlarımızla birlikte bir soğuk duş daha.90+9 dakika Gökhan Kılınç maçın 2-2 bittiğini ilan ediyor.Aklımızda kalan golün santrasının bile yapılmadığıdır.Beşinci sıraya iniyoruz bu sonuçla.

Gene bir İstanbul deplasmanı rakip Maltepespor.Biz beşinci sıradayız Maltepe altıncı sırada.Denk güçler sayılsak da evimizde oynamanın avantajını kullanabileceğimiz bir maç diye düşünülüyor.Ama yazık ki bu maçta da önceki filmi izliyoruz.35 de Yakup Zengin 39 da Hakan Soylu ile 2-0 öne geçiyoruz.Ama 55 ve 64 de Maltepesporun iki golüne engel olamıyoruz sonuç 2-2

Sayın Talip Yeşilyurt’un Tavşanlı Linyitspor macerası bu maçla noktalanıyor.Dört maç ilki golsüz dört beraberlik.Toplam olarak dört puan alınmış,attığımız ve yediğimiz gol sayısı beş.

Bu karneye sahip bir teknik adamı tekrar takımın başına getirmek nasıl bir akıldır?

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.