Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

YEŞİLAYSPORUN SALI ANTRENMANI

Kütahya Yeşilaysporda diyaloğumuzun iyi olduğunu düşündüğümüz takımlarımızdandır.Teknik sorumlularını da tanırız,futbolcu arkadaşlarımız da çoktur diyebiliriz.Antrenmanlarını izleyebilmek hep aklımızın bir köşesinde olmuştur.Sonra geçtiğimiz günlerde,kaptan Selim Açıkbaş ve teknik sorumlu Fatih Akdemir ile kurduğumuz diyalog bizi Salı antrenmanına götürdü.Teknik sorumlu sayın Fatih Akdemir’e balta olduk onunla düştük yola.Tabi yanımızda bu sezon Yeşilaysporda forma giyecek olan Hüseyin Güleç ve Mehmet Topçu.Belki yaşamımızın en güzel Kütahya yolculuğu oldu bizim için.Futbol adamları ile futbol sohbeti olunca çabuk bitti yol.

Yeşilayspor tesislerine ulaştığımızda girdik paldır küldür içeri.Öyle hes kodun var mı,aşı oldun mu falan diye de soran olmadı doğrusu.İlk gözümüze çarpan iki futbolcu,Fatih Tüfek ile Mehmet Ergüden oldu.Sonra kaleci Cihat ve M.Ali Aydemir.Arada Fatih Tüfek beni tanıdın mı abi diye sordu.Güldük tanıyoruz elbette,ta Linyitspordan diye yanıtladık.Sonra sevgili Erhan Horasanlı hoca,sağ olsun çok sıcak karşıladı.Ki kendisinide uzun zamandır tanıyoruz diyebiliriz.

Tabi birlikte geldiğimiz Fatih hoca ve Hüseyin ve Mehmet soyunma derdindeler.Çıktık dışarı,sahanın hemen kenarında kaptan Selim Açıkbaş ve Samet Çamlı(malum Eto’dur kendileri)Arada çay ikramını da geri çevirmedik tabi.Futbolcular damlamaya başladı saha içine tabi hepsinin ismini tam olarak bilemiyoruz.Ama sağ olsunlar büyük çoğunluğu bizi tanıyor.Antrenman hazırlığı başlarken çoklukla sayın Erhan Horasanlı ile sohbet ettik.Arada Mustafa Yaşar Türker ile selamlaştık.Semih Can ile iki lafladık.Hadi arada laf çakmadan durmayalım Ünal Kör pek pas vermedi bize.Erhan hoca sonra abi seni hocaların hocası ile tanıştırayım dedi.Alt yapı sorumlusu Hidayet Arı,tanışırız hoca ile dedim çok diyaloğumuz olmasa da tanırım kendisini.

Neyse bizim izleyebildiğimiz kadarı ile neşeli ve keyifli bir antrenman gerçekleşti.İki genç düz koşu yapıyorlar sadece İbrahim ve Sedat.İbrahim biraz daha konuşkan.Hayırdır siz sadece düz koşu dedim dre,çapraz bağlar koptu abi yanıtını aldık yaklaşık beş ay olmuş.Yeni yeni kendine geliyor.Yaşın kaç başın kaç bu nasıl iş dedim de halı sahada oldu abi yanıtını aldım.
Erhan Horasanlı hoca bak seni genel kaptanımızla tanıştırayım dedi.Altan Dizman biraz geç geldi işi dolayısı ile.İsmen tanırız zaten kendisini göz aşinalığımız da var.Horasanlı hoca ile Ahmet Bayer ve Ali Okçu’nun kulaklarını çınlattık.Altan Dizman ile de keyifli bir sohbet oldu futbol üzerine,onunla da bizim Murat Göçmen hocanın kulaklarını çınlattık.

Genel kaptan sayın Dizman’dan gözümüze çarpmayan futbolcuların bilgisini de edindik.Sezon başlangıcında anlaştıklarını bildiğimiz bazı futbolcular yoktu.Aradan geçen pandemi sürecinde işler değişince ayrılmak zorunda kalmışlar.Cihat Öztürk ve Can Gezer ve Ümit Demir ve İbrahim Sayan.
Neyse bizim için keyifli olan bir akşam oldu açıkcası.Saatv 18.00 da başlayan antrenman 19.45 gibi sona erdi.Biz geldiğimiz arkadaşlarımızla döndük Tavşanlı’ya.Hepsinin isimlerini tek tek yazmaya kalkmayacağız.Yakın ilgi gösteren Yeşilayspor camiasına bütün içtenliğimizle teşekkür ediyor önümüzdeki sezon için başarılar diliyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.