Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

YAZ OKULLARI KURSLARI KAPANIŞ PROGRAMI

İlçemizde,Tavşanlı Belediye Başkanlığı,Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,Tavşanlı İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile,geniş kapsamlı bir şekilde organize edilen yaz spor okulları kursları sona erdi.

Kursların sona ermesi nedeni ile,Endüstri Meslek Lisesi kapalı spor salonunda bir kapanış gösteri organizasyonu gerçekleştirildi.Kapanış programında kursiyerler izleyenlere kısa kısa gösteriler sundu.

Tavşanlı Belediye başkanı Mustafa Güler,Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa,İlçe gençlik hizmetleri ve spor müdürü Mehmet Demiralp ve Halk eğitim merkezi müdürü Harun Alparslan ve diğer protokol üyelerinin katıldığı program saat 14.00 da başladı.

Milli Eğitim müdürü Salim Karaboğa’nın açılış konuşmasının arkasından,belediye başkanımız Mustafa Güler’in konuşması sonrasında sporcuların kısa gösterileri başladı.

Önce minik folklörcülerin halk oyunları gösterisi.Sonrasında sırası ile,güreş,king boks,voleybol ve okçuluk kursu alan kursiyerler izleyicilere öğrendiklerini sundu.Belediye başkanı Mustafa Güler,Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa ve İlçe gençlik hizmetleri ve spor müdürü Mehmet Demiralp,okçuların gösterisinden sonra bu sporu deneyen isimler oldular.

Kapalı spor salonunun girişinde,yaz boyunca kurs gören,yağlı boya ve kara kalem kurs öğrencilerinin resimleri sergilendi.Sergilenen resimler,gerek öğrenci velilerinin gerek gelen konukların ilgisini çekti.

Program belediye başkanı Güler ve diğer yetkililer tarafından,çeşitli branşlarda kurs alan öğrencilere sertifika verilerek tamamlandı.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.