Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

YALNIZCA SAĞLIKTA DEĞİL SPORDA DA DİNAMİK BİR ÜNİVERSİTE: KSBÜ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından #TürkmenDağında doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi. Yürüyüşle KSBÜ’nün yalnızca sağlık alanında değil sportif olarak da aktif ve dinamik bir üniversite olduğuna dikkat çekildi.
 KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu başta olmak üzere daire başkanları, müdürler, akademik ve idari personel ile birlikte ailelerinin katıldığı yürüyüş Lütfiye köyünden başlayarak Güllüdere Gölcük Yaylası’na kadar devam etti. Yaklaşık 10 km boyunca Türkmen Dağının güzelliği eşliğinde yürüyüş yapıldı.
“YÜRÜYÜŞ BİZLERE FİZİKSEL VE RUHSAL OLARAK KATKILAR VERDİ”

Yaşamımızda sadece hastalıkların tedavisi için değil, sağlıklı yaşayabilmek, sağlığımızın iyileştirilmesi ve geliştirilmesi için de çalışmalar yapmak gerektiğinin altını çizen Rektör Prof. Dr. Kavuncu “Bu yönde bir farkındalık oluşturmak ve sağlıklı yaşam kültürünün önemli bir parçası olan doğada, egzersiz hareketleri de yapabilmek adına bir etkinlik düzenledik. Burada bir yandan fiziksel olarak spor ile vücudumuza önemli bir katkı verirken diğer yandan da doğanın ve ormanın verdiği huzur, zihinsel dinginlik ile birlikte ruhen de bize önemli bir katkı verdi. Aynı zamanda insanların bir arada olması, sosyal bir ortamı paylaşması da bunu pekiştirdi. Burada amacımız bu farkındalığı önce kendi personelimiz arasında oluşturmak, Kütahya’nın güzelliklerinin farkında olunması, bu tür aktivitelerle onları motive etmek, onları özendirmek ve tabii ki topluma da bu noktada örnek olmak amacını taşıyoruz. Bu amaca ulaştığımız için de mutluyuz. Söz konusu yürüyüşte bizlere rehberlik eden Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine ve Lütfiye Köyü Muhtarı Rasim Altıntaş misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.” dedi.
“BU TÜR ALANLAR BÜYÜKŞEHİRLERDE KISITLI”

ürüyüşe katılanlardan biri olan ve Ankara’dan gelerek yakın zamanda KSBÜ’de göreve başlayan Murat Yıldırım, Kütahya’nın doğal güzelliklerinin görülmeye değer olduğunu söyleyerek büyükşehirlerde bu tür alanların kısıtlı olduğunu ifade etti.
“İLK DOĞA YÜRÜYÜŞÜME KSBÜ ARACILIĞI İLE ÇIKTIM”
Yine başka bir KSBÜ personeli olan Elif Obuz Dursun ilk defa bir doğa yürüyüşüne Üniversitemiz aracılığı ile katıldığını açıklayarak, düzenlenen etkinlikten son derece memnun olduğunu söyledi.
Yürüyüşe katılanlar, etkinliğin düzenlenmesinden son derece memnun kaldıklarını ifade ettiler.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.