Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

VEFA VE ANTRENMAN VE ÇARŞI

Yazıyı yazmakta geç kalmış gibiyiz de,elimizde olmayan nedenlerden diye geçiştirerek bir fıkra ile başlayalım.Adam trafik kazası geçirmiş,eşine mesaj atıyor.Çok kötü bir kaza geçirdim,beni hastahaneye Neriman yetiştirdi.Kafamda beş dikiş var,sağ omzum kırık aynı zamanda üç kaburgamda kırılmış.Sol kalçam çatlamış ve sol ayağım diz altından ezilmiş,doktorlar kesilebilir diyorlar.Kadından eşine cevap gitmiş,Neriman kim?

Tavşanlı Linyitspor İstanbul deplasmanından,akıl almaz bir beraberlikle döndü Vefaspor maçından.İlk 22 dakikada 2-0 öne geçip,ilk yarıyı bu skorla bitiren bir takımın,90+3.dakikada yediği gol ile maçı berabere tamamlaması,futbolda sık rastlanılan bir olay değil.Bu beraberlikle lider Belediye Kütahyaspor ile aramızdaki puan farkı da yediye çıkmış oldu.Beyoğlu Yenişehirspor da,bizim evimizde yenemediğimiz Yeşilköyspora dört atarak ikinci sıraya yerleşti.

İşte biz bu hafta evimizde Yeni Çarşı Beyoğlusporu konuk edeceğiz.Zor maç olacağı kesin ve artık Tavşanlı Linyitsporun puan kaybetme lüksü kalmadı.Biz hala çıkmadık candan ümit kesilmez diyerek,umutlarımızı korumak istiyoruz.Bir de şu var,bu sezon zor dediğimiz rakipler karşısında üç puan almayı başardık.Kolay gözüyle baktığımız maçlarda puan kaybettik.Bu haftaki rakip kolay değil diye düşünürken,iyi takımlara karşı iyi top oynuyoruz diye düşünüyoruz.Ve dediğimiz gibi bu maçı kazanmaktan başka çıkar yolumuz yok.

Çarşamba antrenmanına gittiğimizde Talip hoca ile konuştuk etraflıca.Kötü oldu elbette,uzatma dakikalarında yediğimiz golle kaybettiğimiz iki puan diye başladı hoca.Şampiyonluğa,grup liderliğine oynayan bir takım bu şekilde puan kaybetmemeli diye sürdürdü.Sonrası ne olacak hocam diye üsteledik tabi.Biz henüz umudumuzu kaybetmedik,aradaki puan farkı çok gibi görünse de,çok da abartmamalıyız.Biz buraya vakit öldürmeye gelmedik,hedefimiz var ve inşallah gerçekleşecek.Biz nasıl beklenilmeyen puanlar yitirdiysek,elbette rakiplerimiz de puan kaybedecek,budur futbolun gerçeği.Ve bütün sporseverlerin inanması gereken şudur,biz formayı hak edene vermek derdindeyiz.Hiç bir futbolcu babamızın oğlu değildir,kim hak ediyorsa formayı o giyecektir.

Antrenman boyunca,ara ara hem genel kaptan Hüseyin Yeğen’le hem yöneticilerden İlkay Güre ile sohbet ettik.Onlarda buruklar tabi,teknik direktör hamlemiz,Tavşanlı Linyitspor içindir.Biz bütün yönetimin ortak düşüncesi ile bu hamleyi yaptık.İlk iki maç sonuçlar umduğumuz gibi olmasa da,gelecek maçlarda tüm taraftarın istediği sonuçların geleceğine inanıyoruz şeklinde konuştular.

Antrenman doğal olarak buruk gibi geldi bize,ama takımımızda öyle büyük bir moral çöküntüsü yok.Şifo da gelmiş antrenmana,hemen kalecilerimizin önünde yakaladım da,hesap sormaya mı geldin dedim.Olur mu öyle şey abi ya ne diyorsun sen deyince,takıldık sadece şifo dedik.

Tabi biz de konuştuk kısa kısa olsa da futbolcularımızla.Kemal Akbaba,İsmail Şahin,bizim Emre,Göktuğ Batuhan.Bizde takıldık tabi onlara da sonradan konuştuklarımıza da.Bu hafta maçı kaybederseniz sizlerde kaybolun diye.Akbaba tamam abi haklısın kazanacağız inşallah diye yanıtladı.

Bir ara,Şahin Suat,Orhan,Yakup.Bozkır yakınımızdaydı.Çek abi çek dedi Orhan Şenmemiş.Bu grup ikinci grup deyince,ne o gruplaşma mı var diye güldük.Ne gruplaşması abi,görmüyor musun,gruplara ayrılıp çalışıyoruz yanıtın verdi Şenmemiş.Onlara da aynı şeyi söyledik elbette,kaybederseniz siz de kaybolun diye.Tamam abi merak etme yanıtı Sinan Bozkır’dan geldi.Hüseyin Güleç ve İsmail de ve Bülent’de aynı sözlerimize muhatap oldular.Ama Güleç ve İnönü,sanki sürekli kadroda yer alıyoruz da,bize de laf etme derdindesin der gibiydiler.

Her neyse,Tavşanlı Linyitspor şu anda puan cetvelinde,şu trafik kazası geçiren vatandaş gibiyiz.Kolumuz kanadımız kırık gibi görünüyor,Neriman kim diyeceğimize,hiç olmazsa bu hafta Tavşanlı Linyitspora elimizden gelen desteği verelim.Duyuyoruz dedikoduları,tribünlerde çatlak seslere,olumsuz tezahuratlara meydan vermeyelim.Tribünlerden takım aleyhine yapılan hareketlerin,bize nelere mal olduğunu,kulübün aldığı cezaları unutmayalım.Hele de işin özünde,Tavşanlı’mızın köklü diğer takımlarını tutan sporseverlerin,T.Linyitspor aleyhine olumsuz davranışlara girmelerine el ele vererek müsamaha göstermeyelim derim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.