Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

VE İMAM VE ZORBA VE TUNCAY’LA BEN

Perşembe,evden dışarı atmayı canımız çekmedi pek.Usuldan müzik,Musa Eroğlu,Mihriban.Hep keyifle dinlerim ve benzetmeye hayran kalırım.Lambada titreyen alevin üşümesi.

Neyse dün gene Yeşil Bursada oturuyoruz.Her zamanki gibi ziraat bankasının tam karşısında da bir polis arabası bekliyor.Birisine de arada ceza mı yazdılar ne,tam fark edemedik.

Ve sevgili Ahmet Erdinç ve Burhan Zorba.Ooo sizi çay içirmeden bırakmam dedik tabi.İkisinide severim zaten,onlarda bizi sever diye düşünürüz.İki efsane ile olunca konu tabi Tavşanlı Linyit.Ta Haldun Girginer zamanına da gittik. Ne olcak bizim takım dedikde,her ikisi birden,biraz daha zaman var eski günler için yanıtını aldık.Elbet taşların yerine oturacağı günler gelecektir.

Tavşanlı amatör futbolunu da az çok lafladık tabi.İmam Ahmet,gerek T.Linyitsporda,gerek diğer takımlarımızda,kendi çocuklarımıza sahip çıkmalıyız diyor.Bizde onu diyoruz zaten hocam dedik.Yaş kontenjanı yerine mesela takımlarımızda altı tane Tavşanlı’lı oynatma şartı getirilebilmeli  diyor.Arada Ahmet hocaya oğlu Sebahattin’i sorduk.Genelkurmaydaymış,iyi rahatı dedi hoca.Burhan Zorba hocamda,futbolu özlediğini hem de oynamayı özlediğini söylüyor.

Arada Tuncay Kara’da geldi,nereden gördüyse gali.Zorba ve Erdinç ayrıldıktan sonra,Tuncay Kara ile tabi gene futbol.Osman’ı sorduk oğlunu,geçen sezon oynamadı da,özünde iyi futbolcudur Osman.Var görüştüğü takımlar,bu sezon oynayacak işallah dedi Tuncay Kara.

Tilkinin bildiği on hikaye varmış,dokuzu kümes üstüne.Bizimki de o hesap,Tuncay’da gittikden sonra Yalçın Sirke’nin çay ocağına yollandık.Otururken benim torundan biraz büyük bir genç.Hana maske dedik,arka cepte amca yanıtını aldık.Ortama uyuyoruz bizde tak,tak maskeyi dedik.Hangi takımı tutuyorsun dedim,Fenerbahçe dedi,ooo çok güzel bravo deyince.Peki sen amca deyince Galatasaray dedim,güldü.

Türküler güzel devam ediyor,Selda söylüyor.Yuh yuh nefsine uyanlara.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.