Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

VE BAYER VE ERDAL VE ERDEM

Bayramda geldi geçti,inşallah hep birlikte yeni bayramları görebilelim diyeyim.Kafaya koyduk,Ahmet Albay’ın dükkana gidip akşamı orada edeceğiz.Ayak üstü Tavşanlı Gençlikspor kulüp başkanı sayın Hasan Ordu’ya uğrayıp,ileriden geriden lafladık biraz.Sonrasında ayakkabıcı Feti Demirat abiye,her zaman ki gibi çay içmeden bırakmadı sağ olsun.Ahmet Albay’da hala hoş karşılar bizi,kalk bakalım yerinden bilgisayarda oyalanayım,arada yazı da yazmam lazım dedim.Güldü bu dükkanı senin büroya çevirelim istersen dedi.Bu sefer biz güldük,zaten bir yerde öyle sayılır dedik.

Neyse aklımızda Tavşanlı Linyitspor teknik direktörlüğü için üç isim var.Hepimiz de tanıyoruz,daha doğrusu sporseverler tanır.Yok,yok hemen Erhan Sarıgöl,Ahmet Erdinç(İMAM) veya Hasan Sarı demeyeceğiz.Neden demeyeceğiz,bu konu da bizi eleştiren arkadaşlarımızda var epeyce.Tutturmuşun aynı isimleri,papağan gibi tekrarlıyorsun diyorlar.Bir de şunu diyorlar,kardeşim,Ali abi,Ali dayı,her neyse,her zaman muhalifsin her şeye,nedir bu senden çektiğimiz diyenlerde  oluyor tabi.Bırakın da benim gibi bir kişi olsun diye geçiştiriyoruz biz de.

Şimdi bakınız biz Tavşanlı Linyitsporun gelecek güzel günlerine elbette inanıyoruz.Ancak bunu başarabilmenin yolununda,özümüze dönmek olduğunu biliyoruz.Her anlamda özümüze dönmekten bahsediyoruz,teknik adam bazında da,futbolcu bazında da.Bakın BAL da beşinci yılımıza gireceğiz,sürekli aynı hikaye.Her sezon yeni teknik heyet,neredeyse her sezon yenilenen yeni futbolcular.Böyle olunca da olmuyor işte,olmadığını hep birlikte görüyoruz.Eh sözü aklımızdan geçen teknik adamlara getirelim artık.Ahmet Bayer ve Güney Erdem ve Mehmet Erdal.Yıllardan beri amatör liglerimizde teknik adamlık yapıyorlar.Hepsi de futbolda teknik adamlık yapmak için genç yaştalar.

MEHMET ERDAL  ile başlayalım.1977 doğumlu,2011 yılından bu yana amatör futbolumuzun içinde teknik adamlık yapıyor.Akınclarsporda gençlik gelişim antrenörü olarak başlamış ve 2014 yılına kadar amatör takım teknik sorumluluğu yapmış.11.02 2015 de Bağlıkspora geçmiş,bizim kendisini tanıdığımız zamanlarda o günlerdedir.Ali Ataş kulüp başkanı,el ele üç sezon amatör liglerimizde fırtına gibi estiler.Sonra bir sezon Tavşanlı Linyitspor alt yapısında.2019-2020 sezonunda Çukurköysporda teknik sorumlu.Bu sezon içinde,süper amatör ligde Tunçbilek Belediyesporun teknik sorumluluğunu yapacak.Mehmet Erdal,prensipleri olan,futbolu bilen,yönetici,futbolcu ilişkilerini doğru anlamda hayata geçirebilen bir isim.

GÜNEY ERDEM,memleketimizin eniştesi,Tavşanlı’ya gelişi 2014 yılına rastlıyor.2014-2015 sezonunda İzzet Köktaş’ın alt yapı koordinatörü olduğu dönemde Tavşanlı Linyitsporun U 19 takımını çalıştırmış.Futbolda teknik adamlığa 2001 yılında Belediye Kütahyasporda,gençlik gelişim antrenörü olarak başlamış.Sonrasında Galatasporda iki sezon.18.09.2009 yılında kendini Tarsus İdmanyurdunda bulmuş.14-15-16 yaş grubu ve A 2 antrenörlüğü ile beş sezon geçirmiş.Kırakkalesporda kısa bir süre prof takım antrenörlüğü.Sonra Yeşil Bursa takımında üç sezon prof takım antrenörlüğü 31.05.2018 kadar sürmüş.

Bundan sonra Tavşanlı’da sade alt yapıya yönelik çalışmak üzere Erdem Gençliksporu kurmuş.Bülent Geren ve Burhan Zorba ile birlikte amatör futbolumuza katkı vermeye çalışıyorlar.Tavşanlı’da alışık olmadığımız,minikler futbol festivallerini de hayata geçirebildiler.Yalçın Kıldıran ve Nihat Özerdem futbol festivalleri.Irak’tan,Kıbrıs’tan ve yurdumuzun çeşitli bölgelerinden minik sporcuları Tavşanlı’ya getirebilme başarısın gösteren bir kişi Güney Erdem.Tavşanlı’da ulusal bazda ilişkileri olan sayılı teknik adamlardan.

AHMET BAYER Kütahya 1975 doğumlu bir başka teknik adam.15.09.2007 de Termiksporda teknik adamlığa başlamış Bayer hoca.Ve altı sezon takımmın başında kalmış.Sonrasında,Kütahya amatör futbolunda çeşitli takımları başarı ile çalıştırmış Ahmet Bayer.Belediye Kütahyasporda önce U19 antrenörlüğü  sonra Belediye Kütahyasporda antrenörlüğü var,araya Özel İdare Köy Hizmetlerisporu sıkıştırmış.Akıncılarspor BAL da oynarken takımın teknik sorumlusuydu.Kendisi ile tanışmamız da o döneme rastlar.

Teknik adamlığı döneminde,genç futbolculara ayrı bir önem verdiğini biliyoruz.Son iki sezondur gençlerden oluşan bir kadro ile süper amatör ligimizde Özel İdare Köy Hizmetlerisporun teknik adamlığını yaptı Ahmet Bayer.

Şimdi bu üç ismi neden dile getirdik.İlimiz amatör futbolunda güzel işler yapmaya çalışan isimler.Daha üst liglerde pek fırsat bulamamışlar.Artıları bize göre ilimiz ve Tavşanlı amatör futbolundaki genç ve olabilecek ve inandıkları isimleri bulabilecek kapasitedirler.Tavşanlı Linyitsporda yürekli bir başkan ortaya çıkabilmeli ve gelin işte size fırsat,işte size süre,bizim çocuklardan oluşan bir takım yaratın.Kendinizde büyüyün takımı da eski günlerine kavuşturun diyebilmelidir.

Hayalperestsin demeyin,güzel günlere dönmek özümüzden geçecekse,bir yerden başlayabilmek gerekmektedir.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.