Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

UMUDA YOLCULUK İNDİR LAN ELLERİNİ

BAL 9.grup 12. hafta maçlarına Tavşanlı Linyitsporu esas alarak göz atmaya çalışacağız.Tavşanlı Linyitspor şu anda 20 puanla üçüncü sırada yer almakta.Lider Belediye Kütahyaspor ile arasında 9,ikinci,Yıldırımspor ile dört puan fark var arasında.Hem Tavşanlı Linyitspor taraftarları hem takım bazında umutlar hala tükenmiş değil grup liderliği açısından.

Bu hafta Bursa deplasmanında Gülbahçespor ile karşılaşacağız.Rakip topladığı sekiz puanla 12. sırada yer alıyor.Baktığımızda puan cetveline Gülbahçesporun gol atmakta büyük sıkıntı yaşadığını görebiliyoruz.Bu güne kadar sadece 5 gol atabilmişler.Bildiğimiz kadarı ile teknik adam değişikliğine gittiler bizim maçımızdan önce.Kan değişiklikleri yeni bir hava getirir her zaman için.Ama her zaman olumlu olmuyor bu yeni hava.Bunun en bariz ve en yeni örneğini dört maçta biz yaşadık.Sözün özü Tavşanlı Linyitspor Gülbahçe maçını kazanarak dönecek ve umutları devam ettirecektir.

Lider Belediye Kütahyaspor evinde Beyoğlu Yeni Çarşısporu konuk edecek.Bizce Belediyesporun puan kaybetmeye başlayacağı haftaların başlabgıcı olacaktır ligin 12. haftası.Belediye Kütahyasporda iki defans oyuncusu 11 maçta banko oynayan Abdürrahim ve 8 maçta forma giyen İsmail’in kırmızı kart cezası nedeni ile oynamayacak olmaları,handikapları olacaktır.

Dahası dediğimiz gibi bu maçla zorlu bir sürece girecek Belediye Kütahyaspor.Bu maçtan sonra ilk yarının son maçında Zaferspor deplasmanına gidecek.Düşüncemiz bu maçta da puan kaybı yaşayacaklarıdır.İkinci yarı başlar başlamaz önce Hendekspor deplasmanına gidecekler.Ve sonrasında Tavşanlı Linyitspor maçı için ada stadına geliyorlar.Görüldüğü gibi Belediye Kütahyasporu zor haftalar beklemekte.İş Tavşanlı Linyitsporun eline kalıyor,çare maçlarını kazanması ve biz Tavşanlı Linyitsporun en azından önümüzdeki dört haftadaki bütün maçlarını kazanacağına inanıyoruz.

İndir lan ellerini mevzusuna gelelim.Zaferspor stoperi Mesut Gün,Tavşanlı Linyitsporun golünden sonra 93. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.Biz pozisyona biraz uzak kaldık ortalık biraz karışık gibiydi.İşte Mesut Gün bu kırmızı kart sonrası 10 maç ceza almış.Açıkcası çok ağır geldi ceza bize.Bu yüzden konuyu araştırmaya çalıştık,çok net bir görüntü yok.Küfür ve hakaret duyan da yok.Bir taraftardan duyduğumuz manşetteki söz var.Dördüncü hakem ellerini havaya kaldırıp futbolcuya sakin ol demiş,o da indir lan ellerini diye karşılık vermiş.Dediğimiz gibi çok ağır ceza bize göre garipsedik doğrusu.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.