Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ULUSLARARASI NİHAT ÖZERDEM TURNUVASININ KONUK EKİPLERİ GELMEYE BAŞLADI

Erdem Gençlikspor kulübü tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Nihat Erdem minikler futbol turnuvasının konuk ekipleri Tavşanlı’ya gelmedi başladı.

24 haziran giresun tribünde

İlk gelen ekipler Çaykur Rizespor A.Ş ve  Giresunspor A ve B takımları.İki İran takımı,Jahanbakhsh Football Academy ve  Doustımehr Football Academy Tavşanlı’ya gelen yabancı konuk ekipler oldular.

24 haziran güney iranlı

İran’dan gelen her iki takım ve Giresunspor,karakovaya gelerek U 12 yaş gruplarının maçlarını da izlediler.Ve İki İran takımı,karakovada rsemi müsabakalar sona erince,kendi aralarında antrenman maçı yaptılar.

24 haziran iran sarı kırmızı

Erdem Gençlikspor kulüp başkanı Güney Erdem ve koordinatör Bülent Geren’den edindiğimiz bilgiler diğer ekiplerin yarın Tavşanlı’da olacağı yönünde.

24 haziran iran tribün

Gene sayın Güney Erdem’den edindiğimiz bilgiye göre Irak ekiplerinin yurdumuza girişinde,vize işlemleri sırasında küçük de olsa pürüzler çıkmış.Sorun halledilmiş ancak Irak ekiplerinin gelişinde,gecikme olacağı söz konusu.

24 haziran iranlı topçular24 haziran giresun tribün 22

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.