Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ULUSLARARASI NİHAT ÖZERDEM TURNUVASININ 3.GÜNÜ

Rus edebiyatının dünyaca tanınmış ismi TOLSTOY’un bazı cümleleri ile başlangıç yapalım.Bakınız neler söylemiş bu çok ünlü yazar.Ne diye şeytana kızarsın? Bir iyilik yap da, o sana kızsın.  Bil ki, yaşadıklarınla değil yaşattıklarınla anılırsın. Ve Unutma; ne yaşattıysan elbet bir gün onu yaşarsın.Kendi mutluluğundan başka hedefi olmayan insan kötüdür. Başkalarının hayatından ders alın. İnsan, bütün hataları kendisi yapacak kadar uzun yaşamıyor.

Büyük adamların büyük lafları oluyor deyip biz turnuvanın üçüncü gününe geçelim en iyisi.Tavşanlı için güzel bir organizasyon olduğunu düşündüğümüz turnuvaya biz ilgi göstermeye devam ediyoruz.Varsın Tavşanlı’lı ve Tavşanlı en azından bizimde beklediğimiz ilgiyi göstermesin.

27 haziran rize antep hakem manşet

Gerçi üçüncü gün biz de biraz ehlikeyf davrandık.Bir önceki gün yağmur nedeniyle yarım kalan maçlar saat 9.00 da ,nasıl olsa bugün başlayacaktı biz de karakovaya gitmeyecektik ağırdan aldık.Sonrasında hanım en küçük torunumuz Liva’yı eve getirince,onunla oynamaya dalınca,ada stadına gecikmeli gittik diyebiliriz.

Adaya indiğimizde Bülent Geren ile Hüseyin Şentürk’ü sohbet ederken görüp takıldık anında yanlarına.Sohbete kulak misafiri olurken,İran takımı ile Giresunspor takımlarından birinin maçın başlaması esnasında sıkıntı var gibiydi.Hakem Vahit Sezer kenarda,iki takımın yetkilileri konuşuyorlar.Baktım Güney Erdem’de gitti oraya,durun dedim şurada mevzu var gibi bende bir kulak misafiri olayım.

27 haziran güney iranlı

Evet mevzu var,vallahi ben kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.Giresunspor teknik sorumlusu rakiplerinde yaşı büyük oyuncu var diye tepki göstermiş.Neyse sayın Güney Erdem konuya müdahil olunca sorunu hallettiler.Zaten yaşı büyük sporcu diye bir şey yokmuş.Garipsediğimiz şudur ya kardeşim,adamlar kalkıp ta İran’dan gelmişler.Ne fark eder bir yaş büyük oyuncu oluversin.

27 haziran inegöl ırak takımı

Tavşanlı amatör futbolumuzun duayen teknik adamlarından Hasan Sarı’da gelmiş üçüncü günde.İlgiyi de çekti açıkcası,çevresindeki herkesle tatlı muhabbete de girdi.Biz de sonrasında Hasan hocamla futbol muhabbeti ettik tabi.Ama ilk görüştüğümüzde hocam epeydir görüşemiyoruz dedim.Ne yapalım sen bizi arayıp sormuyorsun deyince de birlikte gülüştük.

27 haziran aşar sarı şentürk

İlerleyen zaman içerisinde amatör futbolumuzun genç teknik adamlarından İsmail Aşar’da gelmiş.Hasan Sarı,Hüseyin Şentürk ve İsmail Aşar ile futbol sohbeti güzeldi.Daha doğrusu en çok Hasan hoca konuştu biz dinledik.İlk söyleyebileceğimiz sayın Sarı’dan öğrendiğimiz,yarın ki şöhretler karması futbol maçında,bir takımın teknik direktörlüğünü yapacak iki isimden biri Hasan Sarı.Diğer teknik direktör de gene Kütahya futbolunun duayen isimlerinden Levent Saltuk olacakmış.

27 haziran ben hasan sarı

Hasan Sarı ile muhabbet olunca laf elbette Tavşanlı Linyitspora da geliyor.Aslında biraz buruk gibi Hasan hoca.Tavşanlı’da pro lisans sahibi 3-4 kişiden biri olduğunu belirterek,T.Linyitsporun kendisine uzak durmasına üzüldüğünü söylüyor.Geçtiğimiz sezon için Adem Hakan’ın bırakılmasını da anlayamadığını özellikle belirtti Sarı hoca.Ben hocam Adem kendisi de gitmek istedi diye üsteledim.Olsun bir şekilde takımda kalabilmeliydi diyerek sözü İbrahim Zeytin’e getirdi.Bakalım ellerinde tutabilecekler mi diye.Hocam Allah aşkına bana Zeytin deme dedim de,senin düşüncelerini biliyorum.Ama bir kere adam santrofor değil diye yanıtladı.

27 haziran ben iranlı topçular

Arada bize de lafı çaktı Hasan Sarı hoca,sen zaten T.Linyitspora bir şey söylemiyorsun ki dedi.İlave etti kimden korkuyorsun bilmem ki diyerek güldü.Biz amma yaptın hocam,benim kimseden korkmadığımı da sen bilirsin yanıtını verdik.Arada İsmail Aşar’da girdi lafa hocam Ali abi futbol söz konusu oldumu çekinmez,ben bunu bilirim diye bize destek oldu diyelim.Araya Haldun Girginer adını da attı Aşar hoca da ayrıntısına girmeyelim.Peki Hasan hocam nasıl şampiyon olacağız dedim.Kaliteli işi bilen teknik adam,üst düzey futbolcularla ancak olabilirsin yanıtını aldım.Neyse iyice ayrıntılar da bize kalsın,önce Hüseyin Şentürk hocam ayrıldı,bende sahada turlayayım Hasan Sarı hocam dedim.

27 haziran onur torlak

Ortaya doğru yürüdüm baktım Onur Torlak gelmiş.T.Gençliksporlu futbolcu,üstelik alt yapıyada antrenör olarak yardımcı olmak için elinden geleni yapar.Hocam hoş geldin seni de görmek güzel dedik de,hemşehrilerimizi göreyim diye geldim dedi.Aslen Rizeli Onur kardeşimiz,gitti hemşehrilerinin yanlarına.

27 haziran celalettin sercan

Hemen arkasından baktım Kütahya ASKF başkan yardımcısı Başköyspor kulüp başkanı Celalettin Altay geliyor.Muhabbetimiz bence iyidir arada takılırız kendisine.Başkan bu gün kupa falan verilmeyecek dedim de ağır misafirimiz var diye yürüdü.Öyle deyince takıldım peşine,Bozuyükspor teknik sorumlusu Sercan hocanın yanına gitti.Hoş geldin muhabbeti epeyce devam etti.Biz ilk anda toparlayamadık(yaşlanıyoruz gali)Sercan hoca hatırladı bizi.Abi sen Erdem Gençlikle Bozuyük’e gelmiştin diye.

Velhasılı kelam akşamı ettik ada stadında.Son zamanlarda tribünlerde Bünyamin Asa çay da ikram etti.T.Linyitspor alt yapısından Tahsin Yurtçu ile de muhabbeti arttırdık,yakında onun özel fotoğrafçısı olacak gibiyim.Gider ayak Bünyamin’i gördüm gene,ilk günden beri fahri olarak hakemlik yapıyor.Sinirlenmiş kızmış gibiydi,yönettiği maçta kenardan müdahalelere bozulmuş biraz.Boş ver olur böyle şeyler diyerek uzaklaştım.

23 haziran güney ve zorba

Güney Erdem ve bütün arkadaşları bizce gene güzel ve aslında zor bir organizasyonun altından kalktılar demek doğrudur.Organizasyonda arslan payı elbette sevgili Güney Erdem’e ait.Her yere yetişmeye çalışıyor ve yetişiyor diyebilirim.Ben hariç diye de lafı çakayımda kızdırayım yazımın sonunda.

Unutmadan ekleyerek bitirelim.Yarın saat 10.00 da belediye kültür sarayında,Kütahya TÜFAD başkanı sayın prof. dr.Mehmet Acet’in sporda şiddet konulu bir konferansı olacak.Dileğimiz Tavşanlı’lı sporseverlerin bu konferansa ilgi göstermesidir.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.