Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

U 17 FİNALLERİNDEN AKLIMIZDA KALANLAR

You tube iyi ki var derim zaman kendime.En azından istediğimiz tür müziği dinleme şansını yaşıyoruz.İlk kez deli yürek dizisini izlerken dinlediğim türküyü dinliyorum usul usul.Aşık olmak hoştur amma,Mecnun olmak başkadır başka.Sarhoş olmak hoştur amma,ayık olmak başkadır başka..Ve devam gidiyor türkü.Arada birden bire aklıma,aklıma önce kediler sonra ciğer takılıyor.Sonrasında da “kedi ulaşamadığı ciğere,murdar dermiş”ata sözü geliyor.

30 nisan çubuklu kaptan kupa

Bir güzel U 17 Türkiye finalleri 2. kademe müsabakalarının dört gününü yaşadık hep birlikte.Aslında hep birlikte demek de pek doğru değil gibi.Tavşanlı’lı futbol severler de özellikle teknik adamlarda,ve yöneticilerde bizce gereken ilgiyi göstermediler bu ulusal turnuvaya.

27 nisan yıldız kaptan.

Unutabildiklerimiz ya da atladıklarımız olabilir arada,onlardan peşinen özür dileyerek,turnuvada en çok gözümüze görünen isimleri de yazmak içimizden geldi.T.Linyitspor alt yapı sorumluları İbrahim Karakaya ve Hakan Aygören turnuvayı ilgiyle takip ettiler.Erdem Gençlikspordan,Güney Erdem,Bülent Geren ve Burhan Zorba da izleyenlerden oldular.Bu aralar her hangi bir kulüpte olmasa da,amatör futbolumuzun deneyimli teknik adamlarından Hasan Sarı hep oralardaydı.Dağçeşmespor teknik direktörü İsmail Aşar’da baştan sona turnuvayı izleyen bir teknik adamdı.

30 nisan yücel ve güleç

Beyköyspor kulüp başkanı Harun Büber ve teknik direktörleri Mustafa Büber her gün olmasa da tribünlerde sohbet ettiğimiz isimler oldu.Gene bu aralar bir takım çalıştırmayan Mehmet Erdal karşılaştığımız isimler oldu.Son olarak Tepeciksporu çalıştıran Yücel Tosun ve amatör futbolumuzun etkili ve sevilen futbolcularından Hüseyin Güleç,biraz da görevleri icabı hep oralardaydılar.R.Tamer Kıran ilk gün,Eskişehir’deki maçları izlemeyi tercih etmiş.Üçüncü gün ve final günü konuştuğumuz arkadaşımız oldu.

30 nisan ben murat cengiz

Tavşanlı karakova sahasında oynanan Kütahya grubu maçlarında finali iki İstanbul takımı oynadı.Çubukluspor ve Sahilspor ve Çubukluspor maçı 2-0 kazanarak Türkiye yarı finaline kalmayı hak eden takım oldu.Çubukluspor oynadığı iki maçı kazanıp,attığı dört gole karşılık yediği bir golle finale gelmişti.Sahilspor ise bir beraberlik ve 1-0 kazandığı Ülkümspor maçı sonucunda dört puan toplayıp final oynamıştı.Ve ilginçtir Sahilspor bu maçta attığı tek golle turnuvanın en az gol atan takımı oldu.Tek golle finale geldiler ve finalde de gol atamayınca bir golle en az gol atan ekip oldu Sahilspor.

27 nisan yıldızspor

Bütün takımların attıkları ve yedikleri gollere şöyle bir göz atalım.Çubukluspor altı golle en çok gol atan ve bir golle en az gol yiyen takım.Bizce önceden edindiğimiz bilgilere göre,turnuvada hayal kırıklığı yaratan takım Antalya DSİ spor.İki gol atıp beş gol yiyerek iki yenilgi ile turnuvaya ilk veda eden takım oldular.

Açıkcası bizim üzüldüğümüz takım,spor adına tabi Ülkümspor oldu.Konya takımı İzmirsporu 3-2 mağlup etmesine rağmen,ilk maçı kaybettiği için finali kaçırdı.Hasan Sarı hoca da İzmirspor adına beklediğini bulamayanlardan oldu.

30 nisan murat cengiz clltttn

Her neyse gene paldır küldür yazarken konular uzayacak.Güzelliklerden son olanı Kütahya ASKF nin ,Kütahya grup liderine kupa takdim etmesiydi.Başkan sayın Murat Cengiz ve başkan yardımcısı sayın Celalettin Altay birlikte takdim ettiler kupayı.

Hani işin temelinde biz sıkça eleştiride de bulunuruz ya.İki konuya değinmesek olmayacak.Birincisi biliyorsunuz,karakovada,Yalçın Sirke olmayınca,yiyecek içecek işleri ayva oluyor.Yalçın ilk üç gün gelemedi,gelen konuklar yiyecek içecek konusunda bayağı sıkıntı yaşadı.Final günü geldi Yalçın Sirke,nerelerdesin diye sormadan edemedik bizde.Abi çok işim vardı olmadı halledemeyince burayı ihmal etmiş olduk yanıtını verdi.

30 nisan yalçın

Ve tribünler,maalesef gene görüntü çok kötü.Bunda elbette bende içlerinde olmak üzere,hepimizin ya da çok büyük çoğunluğun kabahati var.Tribünleri doğru dürüst ve dikkatli kullanmıyor ve kullanıcılar olarak temizliğine önem vermiyoruz.Halbu ki,aslan yattığı yerden belli olur demişler.Tesis görevlisi arkadaşlarımız da biraz sayısal yetersizlikten biraz da adam sendecilikten ihmalkar olunca ortaya kötü görüntüler çıkıyor.

Noktayı yavaş yavaş koyalım.Türkünün sözleri ile bitirelim.Futbol izlemek hoştur amma,adam olmak başkadır başka…..

27 nisan çubukluspor

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.