Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TURNUVADA KEYİFLİ İKİ GÜN

U 17 Türkiye finalleri 2. kademe müsabakalarında iki günü geride bıraktık.Futbolsever gözüyle bakarak ben dört güzel maçı geride bıraktık diyeyim.Şu takım iyiymiş,bu futbolcular gelecek vaat ediyormuş gibi konular zaten bizim asıl işimiz değil.Teknik konular turnuvayı takip eden teknik adamların uzmanlık alanına giriyor.Zaten oynanan maçlardan çok tribünlerdeki kendi muhabbetimizi anlatmaya çalışacağız.Karakovadaki tanıdığımız görevlilerle diyaloglarımızı dillendirmeye çalışacağız.Maksat muhabbet etmek olsun işte.

25 nisan hakemler

İlk gün biraz erken davranıp aheste aheste düştük yola da,Kuruçay yolunda,yanımızda hakemlerimizden Harun hoca durdu.Sanırım aynı yere gidiyoruz dedi,sanırım öyle deyip atladık Harun hocanın yanına.Biraz erken olunca varışımız tesislere daldık.Avni, Mustafa çoktan görev başındalar,sen gelmezsen olmazdı zaten diye takıldılar.Çay oldu mu kardeşim diye yanıtladık anında.

26 nisan yılmaz yaman dönmez

Kütahya ASKF yı temsilen Yılmaz Yaman hoca geldi.Epeyce muhabbet ettik diyebilirim de,işitme engelliler futbol takımı mevzusu var.Bizim biraz uzak kaldığımız konudur.Yılmaz Yaman’hocanın da Kütahya işitme engelliler kulübü ile,Kocaeli’nde turnuvaya gittiğini duymuştuk.Hocam Allah aşkına şu mevzuyu konuşalım etraflıca dedik de,uzun sürer şimdi bir başka zamana bırakalım dedi.

26 nisan hakan karakaya

Birinci günün ilk maçı Antalya Dsi spor ile Aydın Yıldızspor arasında.Bizim eski futbolcularımızdan,Veli Akbulut’un kardeşi,Hasan Akbulut,Antalya takımını çok methetmişti bize.Lakin onun dediği çıkmadı,bizde umduğumuzu bulamadık.Maçı zaten Yıldızspor son dakikada attığı golle 2-1 kazandı.

26 nisan ben kütahyalı

Tribünlerde ağırlıklı olarak,İbrahim Karakaya,Hakan Aygören,Hasan Sarı ve İsmail Aşar’la futbol adına keyifli sohbet vardı açıkcası.Ara ara,İsmail Gülsoy’da dahil olmaktan geri kalmadı tabi.İsmail Gülsoy’da karakovada maç kaçırmaz neredeyse.Esame listelerini alıyoruz ya hep,Aydın Yıldızsporun listesini oku okuyabilirsen.Biraz ilerimizde Yıldızsporlu kadroya giremeyen futbolcular var.Siz isimleri biliyorsunuz deyip yaklaştım.Genç futbolcu tabi amca deyip yardımcı oldu,bütün isimleri yazdık.Sağol delikanlı,sen Aydın’ın neresindensin diye sorduk hemen.Kütahya’lıym ben deyince,bak Allah’ın işine dedik.Babasının görevi icabı Aydın’dalarmış ve Aydın Lisesinde okuyormuş.Adı da Gürkan Kaya,çok yaşa Gürkan Allah bahtını açık etsin.

26 nisan murat cengiz güney

İkinci maç İzmirspor ile Sahilspor arasında golsüz berabere bitti maç.Biz gene aynı dörtlüyle muhabbete devam.Tabi Hasan Sarı hocama futbolcu da takımda beğendirmek zor.Dönüşte onunla gittik de,kardeşim ben teknik adamım elbette her futbolcuyu beğenmeyeceğim,ikimizin bakışı arasında çok fark var dedi.Haklısın hocam dedik biz zaten öylesine maç izliyoruz.(Neyse Hasan Sarı hocayı kızdırmayalım,takılıyoruz sadece.)

26 nisan saygın ve akın iki topçu

İkinci maçın takımlarından İmirspor,1. kademe maçlarında Akıncılarsporun rakiplerindendi.Akıncılarspordan iki futbolcu Erkan ve Talha izlemeye gelmişler maçı.Biraz ilerilerinde İzmirsporlu Saygın geldi bizimkilerin yanına,muhabbeti koyulttular epeyce.İşte futbol dostluktur,kardeşliktir,barıştır lafının en güzel örneğini görüyoruz diye geçirdim içimden.

26 nisan ben aşar sarı

Amatör futbolumuzun teknik adamlarından Ahmet Bal’da vardı hemen yakınımızda.Bir ara saha içerisinde İzmirspor kulübesinden,hakemlere lütfen hocam lütfen sesi yükseldi.Hah dedim,hemen çevremizdekilere yapıştırdım lafı.Duydunuz değil mi,adam lütfen diyor,aklınızda bulunsun.Neyse devre arasında,gidip çay içeyim dedim de,Avniye söyle buraları temizlesin sözlerini duydum,kim dedi bilemiyorum.Olur dedim,Avni’ye söyleyeyim,sonra orada çay içemiyeyim,yok öyle yağma deyince gülüştük hep birlikte.Oralardayken Güney Erdem,Burhan Zorba,Bülent Geren ve Hasan Akçin geldiler.Ama ilk gün çok kalmadılar gibi.

26 nisan geren zorba

İkinci gün de gene tribünlerde büyük çoğunlukla aynı isimler.gene biz hemen hemen aynı yerlerde oturduk.Mehmet Erdal hocam gelmiş gittik yanına selamlaştık,sonra gene İbrahim Karakaya ,Hakan Aygören,Hasan Sarı ve İsmail Aşar’ın yanına çöktük.Sonrasında arkadan biri,Ali abi bak Mehmet Erdal hocada gelmiş deyince,şöyle bakıp,sevmem kendisini pek dedim.Gülüştük tabi hoca ile karşılıklı.Sonrasında T.Linyitspor antrenörü Fatih Akdemir ve bu sezon T.Gençliksporda olan futbolcu İbrahim Horsaoğlu geldiler.

26 nisan cengiz yücel

İkinci gün Kütahya ASKF yi temsilen başkan sayın Murat Cengiz vardı.Oralardaki herkesle bol bol sohbet etti diyebilirim.Güney Erdem’le,Yücel Tosun ile,araya zaman zaman bizde maydonoz olduk tabi.Yücel Tosun hocaya devam mı teknik adamlığa dedik,bu sezon için niyeti yok gibi.Amatör futbolumuzun etkin isimlerinden,Hüseyin Güleç,ilçe spor müdürlüğünde göreve başladı biliyorsunuz.Kaptan devam değil mi futbola,teklifler vardır dedik.Tabi abi inşallah devam deyip,var bir kaç teklif diye geçiştirdi.

26 nisan tribünler

İki gündür sağlıkçı olarak Niyazi Serer görev yapıyor.Saha komiseri de Ömer Atay’dı ikinci gün.İkisinin muhabbeti,birbirlerine takılmaları da bir alemdir.Hele de aralarına Mustafa Can girerse,Avni Uyar’da dahil olur mutlaka araya.Ali Kaynak da ikinci gün hep görevdeydi.Çoklukla T.Linyitspor muhabbeti yaparız onunla da.

26 nisan ben sü hoca

Neyse epeyce uzattık gibi,ikinci günün ikinci maçı Çubukluspor ile Antalya DSİ spor arasındaydı.DSİ 3-1 kaybetti maçı ve turnuvaya en erken veda eden takım oldu.Teknik sorumlu Süleyman Koltan başta olmak üzere yöneticilerin hepsi bu sonucu saha zemininin kötülüğüne bağladı.Eeee ne demişler,kabahat samur kürk olmuş kimse üstüne almamış.Çubukluspor yöneticilerinden Bayram Önal ilede ara ara sohbet ettik.Tavşanlı adına sevindik,çünkü ilçemizden sitayişkar sözlerle bahsetti.Hem yönetici Bayram bey hemde Çubuklusporda 97 nolu formayı giyen Hasan Can Çetin’in velisiymiş.İyi futbolcu tebrikler diye noktaladık.

26 nisan güleç serer26 nisan murat cengiz altay

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.