Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TUNÇBİLEK’TE KEYİFLİ CUMA ANTRENMANI

Daha önceleri de yazdık Aziz Nesin öyküsünü,uzun zaman oldu tekrarlamakta beis yok.Eski zamanlarda,köyün zengin ağası kasabaya gidecektir.Yanaşması,ağanın muhteşem yaylısını hazırlar,düşerler yola.Ağa keyifli ve mugallittir biraz,yolda bir mayıs görürler.Mayıs malım bilinir,büyükbaş hayvan pisliği demektir.

Dur der yanaşmaya ve devam eder,şu mayısı görüyorsun.Otur başına ye mayısı,yaylı da senin at da.Yanaşma yutkunur önce,sonra geçer mayısın başına hapur hupur yer bitirir.Tamam der ağa sözümüz sözdür,yaylı da senin at da.Her neyse kasabada ağanın işleri biter dönüş için koyulurlar yola.

Ancak yanaşmanın içi içini yemektedir.Ne halt ettim o mayısı yedim.Şimdi ben köylülerime,yaylıya ve ata nasıl sahip olduğumu,nasıl izah edeceğim.Aynı şekilde ağanın da içi içini yemektedir,bir halt ettik söz söyledik,yanaşma da oturdu mayısı yedi.Güzelim yaylı,güzelim atım elimden uçtu gitti diye.

Karşılarına gene bir mayıs çıkar birden bire.Yanaşma durdurur atı,ağa der,şu mayısı ye,yaylı arabanla atını sana geri vereyim.Ağanın canına minnet,geçer mayısın başına,bu kez o yer hapur hupur,henüz dumanı tüten mayısı.Derin bir sessizlik içinde köye girerlerken,yanaşma konuşur.Ağam kasabaya giderken,yaylı da senindi at da.Köye girmek üzereyiz,gene yayly da senin at da.Peki biz bu boku neden yedik?

Adetimizin aksine bu hafta ikinci kez Tunçbilek’e antrenman izlemeye gittik.Biraz erken gittiğimiz içinde,hem Erdoğan hocamızla,hem Murat ve Oktay hocalarımızla iyi kötü futbol konuştuk.Sonrasında bir ara,Tuncay Kara geldi oğlu Osman’la Erdoğan hocayı ziyarete.Madem gelecektin neden haber vermezsin Tuncay dedik tabi.Abi işim vardı Tunçbilek’te Erdoğan hocamıza bir merhaba diyerek kolay gelsin,başarılar demek istedim dedi.İyi bakalım dedik,zaten antrenman başlamadan da ayrıldı Tuncay Kara.

Her üç teknik sorumlumuz hazır,emektarlar İsmail Akar ve Rıdvan Kaya’da öyle.İlkay Güre ve Hüseyin Yeğen antrenmanı takip ediyorlar.Futbolcularımız kaptan Hakan Soylu haricinde idmanda.Kaptan gece küçük bir rahatsızlık geçirmiş,bu nedenle sadece antrenmanı izlemekle yetindi.

Cihan ve kaleci Hüseyin ile lafladık önce.Cihan malum son maç pozisyon gereği kırmızı kart cezalısı olacak.Kaç maç ceza dedik,bir maçmış.Kaptan Hakan Soylu’ya peki maçta oynayabilecek misin dedik.Elbette oynayacağım,maç önemli ve üç puanı alacağız yanıtını verince,hadi inşallah dedik.Emre Akdağ ve Mustafa Şengün’e kolay gelsin dedik arada.

Hüseyin Güleç ve Sinan Bozkır’la iki çift konuşup deplasman galibiyeti için tebrik ettik.Resimlerini çekerken de,kulübe mahkumları diye yazayım mı diye takılıp gülüştük.Bozkır canın sağ olsun aba sana serbest deyince sevindik.Suat ve Şahin’i de tebrik ettik arada ve diğer tüm futbolcularımızla da,gülüştük ara ara.Ne de olsa deplasman galibiyiz.

Antrenman devam ederken önce,kalecimiz Sefa sonra da bir diğer kalecimiz Hüseyin,kısa süreli küçük sakatlık yaşadılar.Ama İsmail Akar var,görebildiğimiz kadarı ile hemen çare oldu.Geçenlerde yazdık,futbolcularımızın hepsinin yeri aynıdır gözümüzde.Giderken özel olarak bu arkadaşın resmini,şu arkadaşın resmini çekeceğim kaygısı taşımıyoruz.Ama bu aralar Kemal Akbaba ve Hayrettin Çınar ikilisi hariç tabi.İstisnalar kaideyi bozmazmış,uğurlu geliyor bize deyip gidebildiğimiz her antrenmanda ikisinin resmini almaya çalışıyoruz.Uğur Yalçın’lada ayak üstü lafladık,morali yüksek,hiç bir sıkıntı yok abi diye konuştu.

Velhasılı moraller yüksek,evimizde ada stadımızda oynayacağımız Bozuyük Vitraspor maçını kazanacağımıza inancımız tam.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.