Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TOLGA TAĞ BLD KÜTAHYASPOR SPORTİF DİREKTÖRÜ

ALİ MERMER:Tolga hocam öncelikle Nazilli galibiyeti için tebrikler.Sizin gözünüzle nasıldı maç?
TOLGA TAĞ:Tsk ederim Ali abi.Nazilli maçı öncesi zirve mücadelesi veren iki takımın karşılasması herkesin merakla beklediği bir musabakaydı.Gerek bizim gurupta gerek iki camiada özellikle sosyal medyada psikolojik bir harbe dönüştü.Maçtan once oyuncularımıza bu maçın önemli olduğunu ancak şampiyonluk maçı olmadığını sadece hedefe giden yolda bir engel olarak görmemiz gerektiğini anlattık.Zorlu Çengelkoy galibiyetiyle birlikte daha özgüvenliydik.Maçta mücadele gücümüz çok yüksekti.Akıllı,sabırlı taktiksel disipline bağli kalarak oynadık.Gurubumuzun bütçesi yüksek ve yetenekli oyunculara sahip takımı şampiyonluğun en büyük adaylarından Nazilliyi yenmek hepimizi çok mutlu etti.Bu bağlamda aldığımız galibiyet için teknik heyetimizi,başkanlarımızı,yonetim kurulumuzu ve camiamızı tebrik ediyorum.

ALİ MERMER:Peki en başa dönelim ikinci yarı gene sürpriz Halide Edip beraberliği ile başlamıştı..Ukalalık demeyin de hocam neden berabere bitti o maç?
TOLGA TAĞ:Bay gectiğimiz haftadan sonra oynadığımız HEASK maçında oyunun son 10 dakikasina 3-1 önde girmemize rağmen 2 gol yemek bize yakışmadı.Konsantrasyonu kaybettiğinde,sahada dikkatin azaldığında yada ciddi davranmadığında maalesef golü kendi kalende görebiliyosun.Ne olursa olsun öyle bitmemeliydi ama futbolda bunlar maalesef oluyor.
ALİ MERMER:Tabi sonrasında az evvel konuştuğumuz Nazilli maçı dahil dört maç üst üste üç puan.Bu süreç için siz ne düşünürsünüz?

TOLGA TAĞ:4 mactir kazanıyoruz ama önemli bir detay son 13 maçtır kaybetmiyoruz.Bu çok önemli.Oynadığımız son 13 maçın 11 ini kazandık,iki kez de berabere kaldık.Insallah bu havamız sezon sonuna kadar sürer.
ALİ MERMER:Peki şampiyonluk yolunda bu hafta Darıca Gençlerbirliği maçı..Rakip kolay yenilmiyor gibi siz ne düşünürsünüz?
TOLGA TAĞ:Maçların zorluk derecesi yüksek.İçeride dışarıda hangi takımla oynarsak oynayalım kolay olmayacak.Bu hafta Darıcaya gidiyoruz.Darıca gurubumuzun en genç en dinamik takımlarından.Birlikte oynayan, tempolu bir takım.İyi hazırlanacağız,calışacağız ve çıkıp en iyi şekilde oynayacağız.
ALİ MERMER:Sayın Tağ teşekkürler ve başarılar önümüzdeki maçlarınızda.Ve tabi eklemek istediğiniz her konuyu dinlerim.
TOLGA TAĞ:Sevinmeye,sevindirmeye,mucadeleye ve kazanmaya devam edicez.Ligin boyu kısalıyor,kalan 11 maçımızda sonuna kadar mücadelemizi sürdürüp mutlu sona ulaşmayi hedefliyoruz.
Tsk ederim Ali abi Allah mahcup etmesin.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.