Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR YÖNETİMİNDEN SAÇMA SAPAN AÇIKLAMA

Tavşanlı Linyitspor yönetim kurulu,sosyal medya hesabından bize göre saçma sapan bir açıklama yaptı.Bu açıklamayı  aynen paylaşıyoruz.Önümüzdeki günler içerisinde bize de bu açıklamaya yanıt verme hakkı doğmuş oluyor tabi.Bu güne kadar takımımız olumsuz etkilenmesin diye hep çiçek böcek geçiştirdik.Aman destek dediler tabi deyip ona uygun davrandık.Bakacağız artık önümüzdeki günlere.Buyrun açıklama şu:

Ülkezdeki covid-19 corona (pandemi) salgınından dolayı Futbol takımımızın Mart 2020 tarihinden itibaren Federasyonca faaliyetlere ara verildiği malumlarınızdır. Yaklaşık 1 yıl aradan sonra federasyonca belirlenen takvim ve gruplar doğrultusunda 17 Nisan 2021 tarihinden itibaren maçlara başlanacağı bildirilmiştir. Kulübümüze bu program çerçevesinde Yönetimimizce özveride bulunarak maddi ve manevi destek sağlaması gayretiyle sezon hazırlıklarına başlanmış ve halen devam etmektedir.
Kulübümüzce pandemi salgınının halen devam etmesi nedenleriyle Futbolcu, Teknik Direktör ve kulüp çalışanları ile yönetim personeline münferit olarak ilişki ve irtibat kurulmaması, rahatsız edilmemesi gerekmektedir. Bu sezon sizlerden anlayış beklenmekte olup, Tavşanlı halkı ve sosyal medya olarak kulübümüzün başarılı olması yönünde sadece maddi ve manevi desteğinize ihtiyaç bulunmaktadır. Kamuoyunun bilgilendirilmesi yönünde ihtiyaç olması durumunda Yönetim Kurulumuz olarak her zaman olduğu gibi bilgilendirme yapılmakta ve yapılmaya devam edecektir.
Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunulur.
TKİ Tavşanlı Linyitspor Yönetim Kurulu
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.