Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TEMMUZUN SON ÇARŞAMBA ANTRENMANI

Çarşamba Tunçbilek’e gideceğizEndüstri Meslek Lisesinin orada bekliyoruz.Domaniç Karaköy’lü bir hemşerimiz gelen giden araca el kaldırıyor,oto stop mevzuu.Durmayana sallıyor gülüyorum bende karşıdan,arada muhabbet ediyoruz tabi.Sonunda durdu bir araç,gel hadi dayı sende dedi,yok sağol deyip uğurladık.Tunçbilek’de indik sosyal tesislerin durağında.İki üç adım attık,Bülent İnönü durdu hemen yanımda.Kemal Akbaba ile beraber,atla abi dedi de İnön,sağol dedik elimizde de sigara,iki adım kaldı yürüyeyim ben.Esas mevzu sigaraya kıyamadık.

Tesislerin hemen önünde Ahmet Ali Karaşahin oturuyormuş,alt yapıdan üst yapıya transfer olmuş o da.Hangi taraf daha zor dedim,bizler için hiç fark etmez abi diye yanıtladı.Hai gel çay ikram edeyim deyince de gittik tabi.Hem çayımızı içtik hem bütün görevli emekçi arkadaşlarla lafladık,laf olsun torba dolsun diye.

Genel kaptan Hüseyin Yeğen’in odada futbol muhabbeti var gibiydi.Alt yapı sorumlusu İbrahim Karakaya,antrenör Hakan Dönmez,bir başka İbrahim Karakaya,geçen yıl Gençlergücünün teknik direktörlüğünü yapan da var.Ve ilimiz hakem gözlemcilerinden Mustafa Uzun.Biz böyle ortamlarda genelde dinlemekle yetiniriz gene öyle yaptık.

Antrenman başladı,teknik direktör Erdoğan Sarıuşak,Murat Kışkan,Oktay Tosun ve kondüsyoner Volkan Aslan.Hocanın çok uzun olmayan ön konuşması.Bizim görebildiğimiz futbolcularımız neşeli ve keyifli,aile ortamını yakalayabileceğiz görünüş.Başarıya giden yolda aile ortamını sağlayabilmek,karşılıklı güven,sevgi saygı ve birbirine bağlılık önemli tabi.Dedik ya keyifliydi bize göre antrenman.

Aslında temel amacımız Hakan Doğan ve Uğur Yalçın’ı görebilmekti gördük ve lakin gelişleri henüz çok yeni olduğu için,düz koşu ile yetindiler.Yanlarında da bir yeni kaleci arkadaş gelmiş o var.Geçtiğimiz sezon kadroda olan iki genç,alt yapımızdan Melih Özer ve Melih Çırak ayrılmış takımdan,sanırım hocanın tercihi bu yönde olmuş.Daha önce anlaştığığımız duyurulan Murat Kurt da yok.O da kendi isteği ile bir başka takımla anlaşmış.Tabi lig başlayana kadar daha değişiklikler de olacaktır.Gelen de olur gibi,giden de elbette.

Feti abi ile Halil Aydın’da gelmişler antrenmana.Feti abi ile bir sen erken geldin biz erken geldin muhabbetine de daldık arada.Şimdiden debüyük ihtimalle Afyon2da yapılacak ikinci etap kamp çalışmalına bir gün de olsa gitmenin planlarını yapmaya başladık.Öncesinde yöneticilerimizden İlkay Güre ile epeyce bir sohbet ettik.Bu sezon bu işi başaracağız düşüncesinde.İnşallah dedik tabi bizde istiyoruz başarılı olabilmeyi.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK şöyle demiş.Zafer zafer benimdir diyebilenindirBaşarı başaracağım diye başlayanın ve başardım diyebilenindir.

Filozofa sormuşlar hayatta en zor şey nedir diye?SÖZ dür demiş,anlatması da zordur,anlaşılması da.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.