Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

TEHLİKE VE YASAK BİZİ KORKUTAMAZ

Aslında bu konuyu dile getirmek epey uzun zamandan beri aklımızda ama bir türlü denk düşürememiştik.Amatör futbolu sezonu başlayıp gene karakovaya gitmeyince,gene kendimizde kullanmaya başladık şu tehlikeli geçidi.Böyle olunca gözümüzün içine içine içine batmaya başladı.

Demiryolumuzun Cevahir sokaktan geçen bölümüne dikkat çekmek isterim.Biliyorsunuz hepiniz demir yolu boyunca,raylardan geçişi önleyecek demir korkuluklar var.Korkulukların amacı vatandaşların raylar üzerinden  karşıdan karşıya geçişi önlemek.

 

15 ekim demiryolu 1115 ekim cevahir

Neden önlemek,çünkü tehlikeli olur olmaz zamanlarda yapılacak geçişler,çok vahim kazalara yol açabilir.Hatta kimse geçmesin demiryolundan diye uyarı levhaları bile dikilmiş.Nereye dikilmiş bu levhalar,tam demiryolunun üzerine.Kardeşim hiç olmazsa dışarı korkuluklara asın uyarı levhalarını.Belki ürküp vaz geçen olur,vatandaş birinci delikten sonra zaten vazgeçip geri dönmez..

 

15 ekim tehlike15 ekim tehlike 11

İşte bu Cevahir sokağın olduğu yerde,korkuluklar iki taraftan da kesilmiş.Vatandaş karşıdan karşıya geçişleri buradan sağlıyor.Eeee  Tavşanlı’lıyız sonuçta,bende dahil hiç birimizi,yasak ile tehlike ile korkutamazsınız.Öyle tren gelecekmiş,yüksek gerilim hattı varmış,hepsi hikayedir bizler için.

Biz burdan önlem alması gereken hangi kuruluşsa o kuruma sesleniyoruz.Demiryolunda korkuluklarda kesilmiş bölüm en kısa sürede onarılmalı ve oradan geçişe izin verilmemelidir.Bu birinci işlemdir elbette,ikinci işlem o bölgede en uygun yere en kısa zamanda bir üst geçit yapılmalıdır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.