Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPORDA OLAĞAN KONGRE

T.Linyitsporda geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için bu güne kalan,olağan kongre bu kez çoğunluğa bakılmaksızın yapıldı.Bu kongrede yönetim kurulu üye sayısı iki kiş artırılarak dokuz kişiye çıkarıldı.

Olağan kongrede başkanlık divan başkanlığını Adnan Kutluana üyeliklerini Şenol Karagöz ve Halit Şahin yaptı.

18 haziran divan başkanı

Saygı duruşu ve İstiklal marşı söylenmesinin arkasından başkan sayın Akın Şirin 2018-2019 sezonu faaliyetlerini üyelere madde madde açıkladı.

2018-2019 sezonunu yönetimin başarısı ile kapadıklarını ifade eden Şirin bu dönem için kulübün hiç bir kesime borcu olmadığını özellikle vurguladı.Gerek teknik heyet ve gerek futbolcular ve tüm çalışanların hak ettikleri alacaklarının tamamının zamanında ödendiğini de özellikle belirti sayın Akın Şirin.Bunun yanında yıllar sonra ilk kez bu sezon için kulüp bütçesini artı gelirle tamamladıkları ve bunu yönetim olarak önemsediklerini belirtti.

Kulüp olarak şampiyon olamasalar da,BAL da kalmanın ve Ziraat Türkiye Kupasında ilimiz temsilcisi olma hakkının elde edilmesinin başarı olarak görülmesi gerektiğini de ifade etti.

18 haziran şirin makam odası

Son olarak bütün yönetici arkadaşlarına,Tavşanlı kaymakamı sayın Yüksel Kara,Tavşanlı Belediye Başkanı sayın Mustafa Güler’e ve Tunçbilek Belediye başkanı sayın Mustafa Düzgün’ verdikleri destek için teşekkürlerini sundu.Ayrıca TKİ Genel Müdürlüğüne ve personel daire başkanı sayın Atila Bilici’ye,Tavşanlı işletme müdürü sayın Ercan İpek ve müdür yardımcısı sayın İsmail Bayram ve kulübe hizmet vermiş bütün eski başkan ve yöneticilere de teşekkür etti.Son olarak 2018 2019 sezonunda Tavşanlı Linyitspora sponsor olarak destek olan tüm kurum ve kişilere de teşekkürü kendisi ve yönetim kurulu adına borç bildiğini ifade etti.

Eski yöneticilerden kulüp üyesi Özgür Metin Ergöçmen ve kulüp üyesi ve kulübümüzün eski futbolcu ve teknik sorumlularından Ahmet Demiralp’de yaptıkları kısa konuşmalarla,başkan Akın Şirin ve yönetimine teşekkür ederek başarılı bulduklarını ifade ettiler.

18 haziran ismail bayram

Kapanış konuşmasını yapan sayın İsmail Bayram,yönetim kurulunu başarılı bulduğunu ve hepsini tebrik ettiğini ifade etti.Futbolda genel anlamda istikrar ve alt yapının önemine dikkat çekti.Tavşanlı’lı futbol severlerinde maç izlerken daha centilmen ve küfür ve hakaretten uzak durmalarını özellikle istediğini belirtti.

Akın Şirin başkanlığında dokuz kişiden oluşan yeni yönetimde,TKİ Genel Müdürlüğü Personel Daire başkanı Atila Bilici ve Tavşanlı İşletme müdür yardımcısı İsmail Bayram dikkati çeken yeni isimler oldular.

18 haziran demiralp golcü

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ: Akın ŞİRİN-Atila BİLİCİ-İsmail BAYRAM-Kuddusi GÜMÜŞSOY-Hüseyin YEĞEN-Emin İlkay GÜRE-Ayhan YILDIRIM-Yasin KARAARSLAN-İbrahim KARAKAYA

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ:Fayittin ŞUMLU-Şenol KARAGÖZ-Erol AÇIKGÖZ-Bilal ALTUNÖZ-İbrahim KARAKAYA-Veli KOCAMAN-Mehmet GÜNER-Ramazan GÖK-Yusuf ÖZPOLAT

DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ:Bşkn. Metin Özgür ERGÖÇMEN üye:Serdar HASİPEK üye Nuray DESTANOĞLU

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ:Melih DUYGUN-Halil ŞAHİN-Hakan DİKKAYA

ASKF ÜST KURUL ASİL ÜYELERİ:İbrahim KARAKAYA-Mehmet ERDAL-Barbaros TUNÇBİLEK

ASKAF ÜST KURUL YEDEK ÜYELERİ:Birol KORKMAZ-Hayrettin İPEK-Adnan KUTLUANA

18 haziran erdal

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.