Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

TAVŞANLI LİNYİTSPOR TRANSFERLER

Tavşanlı Linyitsporun son olağan kongresini hatırlayarak başlayalım.Biz sürekli olarak istikrar önemli her alanda,yönetim teknik heyet futbolcular vurgusunu yapmaya çalışıyorduk.Yönetim anlamında istikrarı yakaladık doğrusu.Sayın Akın Şirin başkanlığında eski yönetim iki yeni isimle devam etti.Yeni isimlerde açıkcası önemli isimler bize göre TKİ Personel daire başkanı Atilla Bilici ve Tavşanlı işletme müdür yardımcısı İsmail Bayram.Böyle olunca biz Akın Şirin başkanlığında yönetimin olumlu işler yapacağına olan inancımızı koruyoruz.

23 haziran sarıuşak

T.Linyitspor yönetimi bu sezon için özellikle sosyal medya hesabından,hepimizi bilgilendirmek içinde acil davranıyor görebildiğimiz bu da bizi sevindiren bir başka husus.

23 haziran ben sarıgöl

Sırası ile bu sezon için transferleri toparlamaya çalışalım.Kongrenin öncesinde,geçtiğimiz sezon kadromuzda yer alan futbolculardan,Suat Ünal,Bülent İnönü ve Murat Kurt transferleri açıklandı.Kongre sonrasında ilk iş olarak teknik adam olarak Erdoğan Sarıuşak’la anlaşıldı.Elbette sayı Sarıuşak kendi ekibini kuracaktı ve öyle de oldu.Geçtiğimiz sezon teknik sorumlumuz olan Erhan Sarıgöl’ün sportif direktör olması istendiği bilgisi de verildi.Sanırım Pazartesi gününden sonra konu netlik kazanacak.

23 haziran kemal akbaba

Sonrasında gene geçtiğimiz sezon kadromuzda yer alan futbolcularımızdan Emre Çölgeçen ile anlaşıldığı duyuruldu.Ki bizcede oldukça isabetli davranılmıştır özellikle belirtelim.Ve Kemal Akbaba ve Emre Akdağ transferleri duyuruldu.Her iki transferinde,takımımız taraftarları ve spor kamu oyunca benimsendiğini belirtmekte yarar var.

23 haziran emre akdağ

Elbette yönetim Akın Şirin başkanlığında,Erdoğan Sarıuşak’ında bilgisi dahilinde transfer çalışmalarını sürdürmekte.Bizim merak ettiğimiz geçen sezon kadromuzda yer alan futbolcularda var.Örneğin Cengizhan Gündüz ve Sinan Bozkır ve Mehmet Meşe,neden yazdık isimlerini,açıkcası biz istikrar açısından bu futbolcuların bu sezonda takımda olabilmelerine olumlu bakarız.Ancak elbette yönetim ve teknik heyetin kararına da saygı göstereceğiz.Zaten şu kalsın bu gitsin demek bizim haddimizi aşar.

Tabi bunun yanında alt yapımızdan yetişen futbolcularımız Muhsin Özçiğdem, M.Ali Aydemir ve Ekrem Melih Özer için ne düşünülüyor biraz da merakla bekliyoruz.Ve geçtiğimiz sezon ligin son maçlarında kaleyi devir alan ve bizce başarılı olan kaleci Cihat Akcan için nasıl bir karara varılacak onu da merak ediyoruz.

Tabi bir de spor kamu oyunda dolaşan futbolcu isimleri var.Bunlar arasında en çok ilgimizi çeken Veli Akbulut’tur.Veli Akbulut alt yapımızdan yetişen ve T.Linyitspor ruhunun ne demek olduğunu bilen futbolculardandır.Oynadığı zamanlarda sempati ile baktık hep kendisine ve açıkcası sürekli takip etmeye de çalıştık.Önce Kemerspora gitti sonra Tepeciksporda oynadı.Çanakkalespor macerası ve bu sezonu da Kemersporda kapattı.Bizde oynadığı zamanlarda iki teknik adam VELİ AKBULUT’a pek olumlu yaklaşmadılar bizce.Ali Nail Durmuş ve Fethi Çokkeser bu isimler.Mükemmel bir solbek ve stoper olan,sol önde oynayabilen Akbulut’u sağaçık bile oynatmaya kalktılar.Hatta bir ara sayın Çokkeser’e olmuyor hocam,sen solbeki sağ açık oynatıyorsun demiştim.Veli’de o yetenek ve oyun kabiliyeti var ve bir futbolcu her yerde oynayabilmeli yanıtını almıştım.Bizim yanıtımız o halde hocam,bir kezde getirdiğin solbeki sağ açık oynat,size haklısınız diye olmuştu.

23 haziran ven veli

Her neyse asıl söylemek istediğimiz biz Veli Akbulut’u kadroda görebilmeyi isteyenlerdeniz.Taraftarlada sıcak bir diyalogu olduğunu biliyoruz kendisinin.Ha biz kendisini zaman zaman ararız da,en son konuştuğumuzda bu sezon için tekrar Kemersporla anlaşmak üzereydi.Gelsene aslanım bize diye takıldık da,abi olabilir neden olmasında,önce benim aranmam lazım,ne yani beni alın diye ben kulübe mi başvuracağım demişti.Her neyse yukarıda dedik biz hiç bir futbolcu için illa şu gelsin bu gitsin demeyiz ama sade bir T.Linyitspor taraftarı olarak Veli Akbulut’unda kadromuzda olduğunu görmek bizi sevindirir.

Son olarak üzüldüğümüz bir vefat haberini paylaşmak isterim.Askerliğimizi Ankara Mamak’da FOTO FİLM MERKEZİNDE tamamladık.İlk gittiğimizde asteğmenler arasında Enis Fosforoğlu da vardı.Yaklaşık iki ay komutanlığımızı yapmıştı.Hatta askerlik süreleri biraz uzamış ve teğmen rütbesini almıştı.Türk tiyatrosunun ve sinemasının usta ve değerli isimlerinden oldu.Uzaktan uzağa da olsu onu da hem takip etmeye çalıştık.Vefat etmiş Fosforoğlu komutanım.Allah rahmet etsin,mekanı cennet olsun.

22 haziran fosforoğlu

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.