Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

TAVŞANLI LİNYİTSPOR ANTRENMAN

Tavşanlı Linyitspor 3. haftada ada stadında Bursa Yenişehir Belediyespor ile oynayacak.Bu maç için hazırlıklarını ada stadında sürdürdü takımımız.

Teknik heyetimiziteknik direktör sayın Erdoğan Sarıuşak,antrenör sayın Murat Kışkan ve kaleci antrenörü sayın Oktay Tosun her zamanki gibi çalışmada varlar.Takımda eksik futbolcu,yani antrenmana katılmayan yok.Emekçiler İsmail Akar ve Rıdvan Efe’de zaten görevlerini hiç aksatmazlar.

Antrenman ağırlıklı olarak çift kale ile geçti.Erdoğan hoca iki takıma ayırdı Linyitsporu,maç kadrosunu şekillendirmeye çalışıyor.Bölüm bölüm oyuncular arasında değişiklikler yapıyor.Biraz tatlı sert geçti denilebilir antrenman için.Bir ara Eray Eren,arkadaşıyla girdiği ikili mücadelede sakatlanır gibi oldu.Hatta sinirlendi bile bu pozisyon sonrasında.Antrenman bitiminde de ayağına buz yaptılar.

Biz antrenman için ilçe spor müdürlüğü kapısından girdik.Baktık antrenman başlamış,sayın Demiralp’ı es geçip gidiyorduk.Seslendi arkamızdan,ne o selamsız sabahsız gidiyorsun diye.Müdürüm antrenman başlamıştı,dönüşte uğrarım diye düşündük diyerek kem küm ettik.Öyle de yaptık zaten antrenman bitimi hem akşam çayınıu içtik sayın müdürün,hem ada,karakova amatör futbol epey bir sohbet ettik.

Futbolcularımız çalışmaya başlamış.Yöneticilerden Ayhan Yıldırım tribünlerde,Murat Göçmen,Cehgiz Bekteş,Tuncay Kara ve oğlu Osman Kara oturuyor.Göçmen hocam atıldı önce,abi sen şimdi yanlış anlarsın,kulis mulis yok diye.Anlamam tabi hocam dedik.

Hüseyin Yeğen de tribünlerde iki üç lafladık tabi o sade Tuncay Kara ile oturuyordu.Murat Göçmen iş değişikliği yapmış benim mesai başlayacak diye ayaklandı.Kankası Cengiz Bekteş’i de bırakmadı tabi.

Sonra ayakkabı ustamız Feti abi sonra taksici İbrahim Gülsoy geldiler.Tuncay ve bende olunca biraz da şamata var tabi.Osman e4fendi çocuk babasıda olunca hiç konuşmadan oturdu hep.Feti abi her futbolcumuzun her hareketine,ooo muhteşem çok iyi diye kalkıyor.Yahu abi hiç mi kötü bier şey yok dedik de sen anlamazsın zaten dedi.En büyüğümüzdür Feti abi,şimdi zıtlaşalım mı kendisiyle..

Sonra ben bakın beyler,evde en küçük torunumuz var onu bırakıp antrenmana geldik dedik.Pişman ettiler dediğimize,biri ben taksiyi bıraktım biri dükkanı kilitledim,biri de işimizin başından ayrıldık dedi.Tamam tamam gitti o lafı söyleyen dedik.

Bir bilgi vermeyle bitirelim.Takımımızın yeni kaptanı Hakan Soylu olmuş.Belediye Kütahyaspor maçından sonra,Kemal Akbaba,takımımızın en büyüğü ve en kariyerlisi Hakan’dır,kaptanlık ona yakışır demiş.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.