Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPOR ADA DA KAZANACAK

Açıkcası uzun bir zamandan beri Tavşanlı Linyitspor antrenmanlarından uzak kalmıştık.Cuma antrenmanını izledik,amacımız futbolcu kardeşlerimizin,moral ve güven  duygularını da yakından görebilmekti.Böyle düşünmemizin nedeni de belli.Şampiyonluk yarışındaki belki de tek rakibimize,deplasmanda kaybetmiştik ve teknik direktör,sayın Şengün ile ikinci maç sonunda yollarımızı ayırmıştık.

 

6 ekim linyit vili6 ekim linyit akın

Ancak gerek kulüp başkanı ve yöneticiler gerek genel kaptan sevgili Ali Ataş ve en büyüğünden en küçüğüne bütün futbolcu kardeşlerimiz,geçtiğimiz haftayı unutmuş.Herkes kaybedilenin sadece bir maç olduğunun bilincinde.Deneyimli futbolcularımız,gençlerle el ele verip tek yumruk olmuş.Ligde 22 maçın daha olduğunu ve köprülerin altından çok sular akacağını düşünüyor.

 

7 ekim arap7 ekim besler

Açıkcası biz de bütün taraftarlarımız gibi,takımımıza inanıyor ve güveniyoruz.Şimdi burada hepsinin ismini belki tek tek yazamayacağız ama zikredeceğimiz isimlerin kalitesinin ve kariyerinin tartışılamayacağına,sporsever hemşehreliremizinde katılacağına inanıyoruz.

 

7 ekim ölçen7 ekim özcan

Kalemizi koruyan Ahmet Ölçen’in kalesinde güven verdiğini söylediğimizde katılmayan olmaz sanırım.Bakmayın son maçta iki gol yediğine,her geçen gün devleşecektir kalesinde.Şimdilik arkasında duran Ahmet Daş’a da güveniyoruz biz,uzun zamandır da gözlemimiz altında,büyük kaleci olacak inşallah.Kaptanımız sevgili Ahmet Yakak,tam da şarap misali yıllara meydan okuyor deneyimiyle.Jübileni bizde yap diye uğruna besteler yaptığımız,bir başka kaptanımız,Mehmet Besler.Tavşanlı Linyitspor söz konusu olduğunda,herşeyi arkasında bırakıp koşa koşa gelmiş,bir futbol virtiözü.

 

7 ekim aygören7 ekim arap

Şengün’le pek yıldızı barışmasa da PTT ligde oynarken yurdumun en iyi üçüncü sağbeki dediğimiz,bizim kaymakçımız Hasan Yaşar.Hala takımımızda ve bir başka artımız değil mi?Geçen yıl her iki kanadımızda fırtına gibi esen Fatih Kaya,daha eski formuna ulaşamadı gibi,en kısa sürede çok daha iyi olacak elbette.Gene geçen yıl son maçta,Sandıklıspora nerdeyse çuvalla gol atan Özcan,ilk maçında da iki gol atmadı mı?

 

7 ekim ataş

Peki bu sene gelen futbolcularımız,hepsi ayrı bir değer değil mi?Vili İsiani,S.Serkan Akın,Adem Hakan Ali Denizer,ikinci yarılarda girdi iki maçta ama,herkesin beğendiği futbolcu oldu.Gene alt yapıdan beri takip ettiğimiz Osman Buğra Uysal ve Muhsin Özçiğdem,zaman ilerledikçe takımımıza katkıları olacağına inanıyoruz.Ha bu arada Muhsin’e gördüğümüzde sitem etmekten de geri durmuyoruz,iyileş gali bir an önce diye.Ve bugün ismini yazamadığımız bütün futbolcularımız.Bu seneyi özlenen sene yapacak ve takımımızı şampiyonluğa ulaştıracaktır.

Bu hafta Anadolu Üniversitesini puansız yollayacak ve seri galibiyetlerin başlangıcını yapacağız.Tavşanlı Linyitspora gönül veren taraftarlırımızın ve bütün sporseverlerimizin ilk iki maç olduğu gibi,gene desteklerini  esirgemeyeceklerini biliyorum.Tavşanlı Linyitspor sevdalılarının en büyüğünden en küçüğüne de ricamız,tezahuratlarında,küfür ve hakaret etmemeleridir.Bir Tavşanlı’lı olarak ulusal haberlere konu olacaksak,iyiliğimizle,güzelliğimizle,centilmenliğimizle konu olalım,bunun sonucunda da kazanan biz oluruz.

Son olarak Tavşanlı’lı olduğumuz için bu hakkı kendimizde gördüğümüzü belirterek yazalım.Sayın milletvekilimiz Vural Kavuncu,sayın kaymakamımız Yüksel Kara ve sayın belediye başkanımız Mustafa Güler’e de Tavşanlı Linyitspora olan desteklerinizi,her anlamda sürdürünüz demek istiyorum.Tabi bu çağrımıza ilçemin ileri gelen bütün kişilerini de ekliyorum.

 

27 eylül ben vekil

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.