Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAVŞANLI LİNYİTSPOR ADA ANTRENMAN BİZCE ŞIK OLMADI

Şimdi Tavşanlı Linyitspor Ramazan bayramı münasebeti ile verdiği belirli bir aradan sonra 17.05.2021 Pazartesi günü tekrar toplandı Tunçbilek tesislerinde.Bunu biliyorduk,basın sözcüsü sayın Yasin Karaarslan’ı aradık.Dedik ki malum salgın hastalık nedeni ile pek fazla antrenmana gelmemeye dikkat ediyoruz.Bana toplantı günü fotoğraflarından gönderebilirseniz,bende haberini yapayım dedim.Sağ olsun tamam hallederim abi dedi sayın Karaarslan.Ancak akşama kadar da ne fotoğraf geldi ne ses çıktı.İyi bakalım dedik kendi kendimize.
Salı günü ALTERNATİF radyo için sayın Mehmet Erdal ile yapacağımız söyleşi için radyoda olduk.Neyse kayıt işlemlerini tamamladık birer çay içip çıkalım dedik.Kayıda girerken telefonu da uçak moduna alıyoruz ki herhengi bir aramaya muhatap olmayalım.Kayıttan çıkınca açtık telefonu.Yasin Karaarslan beyden mesaj ve bir kaç resim.Önce teşekkür edip sağ ol Yasin bey dedik.Sonra dikkatlice baktık,resimler ada stadından.O zaman mesaj attık kendisine(what shapla mesajlaşıyoruz).Olmadı bu sayın basın sözcüsü dedik,madem Tavşanlı ada stadında antrenman yapıyorsunuz haber vermeniz gerekirdi.
Açıkcası canımız sıkıldı moralimiz de bozuldu doğrusu.Neyse sonrasında telefonla aradık kendisini o meşgul ki yanıt alamadık.Genel kaptan sayın Hüseyin Yeğen’i aradık önce,sitem ettik elbette neden Tavşanlı’ya geldiğinizi haber vermiyorsunuz diye.Ani gelişen bir olay oldu ada da antrenman bu nedenle aklımızdan çıkmış.Her hangi bir kastımız yok oldu bir kere dedi sayın Yeğen.Yoksa abi sen beni biliyorsun ben seni sıkıntı yapma lütfen dedi.İyi bakalım sayın genel kaptan dedik.

Arkasından yönetici arkadaşlarımızdan sayın İlkay Güre’yi aradık.Keşke Tavşanlı’ya geleceğinizi haber verseydiniz diye ona da sitemlerimizi ilettik.İlkay beyde,genel kaptanın söylediklerine benzer şeyler söyledi.Abi sana karşı ne kastımız olsun olay ani gelişti başkınımız Akın beyin bile ilk anda haberi yoktu dedi.İşte İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürü sayın Mehmet Demiralp ile görüşmeler yapılmış.Müdür beyde 17 günlük tam kapanmadan çıkıldığını Tavşanlı Linyitsporun ada stadında antrenman yapması için bir sıkıntı kalmadığını söylemiş.Böyle olunca Pazartesi günü Tavşanlı’da antrenmanı gerçekleştirmiş takım.
Bakın biz bu yazıyı yazmasak kendimize ihanet etmiş olurduk o nedenle yazdık.Üstelik kelimelerimizi özenle seçmeye çalışarak kırıcı olmamaya çalıştık.Ancak Pazartesi günü yapılan bu antrenman gelişşmeleri bizce pek şık olmamıştır.Bırakın sadece bizi Tavşanlı Linyitspor Tavşanlı ada stadında antrenman yapacaksa Tavşanlı yerel basını da haberdar edilmelidir.Antrenmanı takip edip etmemek de muhataplarının bileceği iştir.
Aklımıza takılan ve önemsiz gibi nitelenen bizce ciddi konu şudur.Basın sözcüsü sayın Karaarslan dedi ki Pazartesi günü toplanmaya yetişemeyenler var,takım tam olmadığı için fotoğraflayamadık.Bizce çok ciddi olaydır,ne demektir toplantı günü gelemeyip,takıma katılmayı ertesi güne bırakmak.Tavşanlı Linyitsporun toplanma günü olan Pazartesi günü kimler hazır olmadıysa,ciddi anlamda uyarılmalıdır.Bunun adı tam olarak disiplinsizlik örneğidir.Bugün verilen zamanda kulübünde olamayan her kim ya da kimlerse,yarın en krıtik günde haydi bana eyvallah der çeker gider.Ya da ne bileyim biz bu maça çıkmayacağız kardeşim der.Tavşanlı Linyitspor olarak bunun örneğini yaşamadık mı?

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.