Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

TAVŞANLI CHP DE OLAĞAN KONGRE

Tavşanlı Cumhuriyet Halk Parti ilçe örgütü,olağan kongresini 28.12.2019 Cumartesi günü gerçekleştirdi.Akay düğün salonunda yapıldı kongre.

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe kongresine,CHP Kütahya milletvekili sayın Ali Fazıl Kasap,CHP Kütahya il başkanı Dr.Zeliha Aksaz Şahbaz,Kütahya eski il başkanlarından ve bu dönem de başkanlığa aday olacak olan Avukat Şeref Han ve il ve ilçe merkez parti ilçe başkan ve yöneticileri ile çok sayıda üye katıldı.

Tavşanlı’da faaliyet gösteren diğer partilerin,başkan ve yöneticileri de,kongreye ilgi gösterdiler.Kongre İstiklal marşımız ve saygı duruşu ile başladı.

Kongre başkanlığını,CHP Kütahya il başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz yaparken,Berna Kocakurt ve Asuman Ergüç divan üyeliğini yaptılar.

Açılış konuşmasını Tavşanlı ilçe başkanı Fisun Aktakka Yıldız oldukça uzun bir şekilde gerçekleştirdi.Milletvekili Ali Fazıl Kasap,Avukat Şeref Han ve delege Diş Dr.Muzaffer Eröz katılımcılara hitaben birer konuşma gerçekleştirdiler.Devamında parti faaliyetlerini Sırrı Şad ve Berna Kocakurt parti üyelerine okudular.

Tavşanlı Cumhuriyet Halk Partisi ilçe kongresine Fisun Aktakka Yıldız tek aday olarak katıldı.Seçimler blok liste ile gerçekleştirildi.Fisun Aktakka Yıldız’ın oluşturduğu yeni yönetime seçime katılan delegelerin tamamı oy verdi.Seçim sonucunda Fisun Aktakka Yıldız 3. defa Tavşanlı İlçe Başkanlığına seçildi.

Yönetim kurulu asil üyeleri:Berna Kocakurt-Asuman Ergüç-Vildan Çakır-Elmas Demir-Birsel Yıldırım-Leman Candemir-Hüseyin Topuz-Hüseyin Oruç-Mehmet Çınar-Bülent Doğan-Serkan Kılıç-Levent Erduvan-Sinan Sargın-Galip Savaş-Mehmet Ali Kazak-Ali İhsan Ezlen

Yönetim kurulu yedek üyeleri:Ahmet Sert-Süheyla Akın-Serdar Özkan-Cemal Çalışkan-Kadriye Figen Anılmış-Turgut Kaşık-Emre Aydın-Ahmet Albay-Ahmet Aldemir-Cengiz Yıldırım-Tevfik Zengin-İsmail Şengün-İsmail Baran-Yılmaz Dağdelen-Halil İbrahim Aydın-Şerif Ali Hasdemir.

Tavşanlı Cumhuriyet Halk Partisi son yıllardaki en coşkulu kongrelerden biri oldu.Kongre bitiminde tüm katılımcılar coşku ile birlik mesajı verdiler.

Fisun Aktakka Yıldız ve tönetimine başarılar diliyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.