Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

Tavşanlı Belediye Başkanlığı Seçim Anketi

31 Mart Yerel Seçimler Yaklaşıyor. Halk oylaması anketiyle Tavşanlı Belediye Başkanlığı’na kim seçilecek araştırmalar devam ediyor. Tavşanlı Haberci Gazetesi, Tavşanlı Yerel Seçim Anketine katılarak sizde araştırmaya destek olabilirsiniz…

Tavşanlı Haberci Gazetesi 31 Mart 2019 Yerel Seçim Tavşanlı Belediye Başkanlığı Halk Oylaması Anketi

secimanketi

31 Mart seçimlerinde Tavşanlı Belediye Başkanlığı için hangi partiye yada adaya oy vermeyi düşünüyorsunuz ? Anketimizi oylayarak ön araştırmaya destek olabilirsiniz. Bütün adaylar tüm hızıyla tanıtım ve vaatlerine devam ediyor. Ak Parti , Milliyetçi Hareket Partisi ve Saadet Partisi adayları kesinleşmişken, Millet İttifakı olarak Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti Tavşanlı için birleşti.

 

[poll id=”4″]

 

  • Anket verileri, Tavşanlı Haberci Gazetesi resmi sayfası Tavsanlihaber.com.tr veri tabanında saklanmaktadır.
  • Kişisel bilgileriniz, oy tercihiniz, üçüncü şahıslar tarafına kesinlikle paylaşılmayacaktır.
  • Anket sonucu seçim öncesi bu sayfada, sosyal medya hesabında aynı anda yayınlanacaktır.
  • Millet İttifakı partileri ve adayı henüz kesinleşmeyip, belirlenmediği için resmi yayın sonrası anket seçeneğinde parti ve aday ismi değişikliği yapılabilir.
  • Bu anket 2019 Yerel Seçim Tavşanlı Belediye Başkanlığı adayı için ön araştırma amacıyla halk oylamasına sunulmuştur.
  • Bir kişi birden fazla oy kullanamaz.
  • Herhangi bir sorun, istek, öneri ve şikayet için lütfen buraya tıklayarak iletişim sayfasından yönetici ile irtibata geçiniz.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.