Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

TAPULU ARAZİMİZE GECE KONDU YAPTILAR BİZ NEDEN SUSUYORUZ

Evet Tavşanlı Linyitspor teknik direktörü sayın Sertaç Gezer,ada stadında yaptığımız E.Ç.Ç.Azotspor maçından sonra bize yaptığı kısa açıklamada tapulu arazimize gece kondu yaptırmayacağız demişti.Oldukça iddialı bir açıklamaydı bu ve aslında bizim hoşumuza gitmişti.İddialı açıklamalar başarılı olmak isteyen bunun için çaba gösteren her bireyin kendisine ve yönettiği takıma olan güveninden kaynaklanır diye düşünürüz.
Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı,Ayvalık deplasmanında şok bir beraberlik aldık.
2-0 önde olduğun bir maçı son dakikalarda yediğin bir golle 2-2 berabere bitirmek,her koşulda her taraftarı,elbette üzer elbette kızdırır elbette öfkelendirir.Bizde taraftar olarak,kızdık,sinirlendik moralimiz bozuldu.İşin esas kötüsü kurra çekiminde geldi ve kaybettik kurrayı.Şuraya Avrupa Futbol şampiyonasında Fransa milli takımının İsviçre karşısında 3-1 galibiyetten 3-3 beraberliğe düştüğünü ve penaltı atışları sonucunda turnuvadan elenip gittiğiğni de yazalım.Ve ekleyelim Fransa spor kamuoyunda şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gösteriliyordu.
Hepimizin umudu yine gelecek seneye kaldı ve 2020-2021 sezonu da hüsranla bitti.
Ve bunun sonucunda bütün taraftarımız isyanları oynuyor.Tabiki taraftar olarak kızıp öfkelenmek ve düşüncelerini dile getirmek her bir taraftarın hakkıdır.
Bütün bu hay huy içerisinde biz şimdilik susmayı,önce sinirimizi yatıştırmayı sonra akılcı ve gerçekçi olarak durumu değerlendirebilmeyi bekliyoruz kendimizce.
Ve gerçekçi değerlendirmeler yapabilmek adına,bilgi ve birikimlerine güvendiğimiz futbol adamları ile konuşmaya düşüncelerini öğrenmeye çalışıyoruz.
Sular durulsun önce ve bu arada herkes konuşsun bizde Tavşanlı Linyitspor için yönetim ve yönetiliş biçimi için aklımızdan geçenleri elbette yazacağız.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.