Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SÜPER AMATÖR LİG 20.HAFTA MAÇLARI

Süper amatör ligimize 20.hafta maçları ile devam edilecek.Lider Yeşilaysporun rakibi E.Ç.Çağlayan Azotspor.Yeşilayspor kazanmaya yakın görünsede,her sonuç çıkabilir.Tavşanlı Gençlikspor 1867 Simavsporu konuk ediyor.Maçın favorisi T.Gençlikspordur.

Geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet alan Hacıkebirspor Seramiksporla karşılaşıyor.Hacıkebirsporun ligde kalma mücadelesinde kazanması gereken maç.Dumlupınar Üniversitesi ile Özel İdare Köy Hizmetlerispor arasındaki müsabaka her üç sonuca açık diye düşünüyoruz.

Akıncılarspor Çamlıcaspor maçından ve Moymulspor Demirbilekspor maçından,hükmen galibiyetle üç puanı alan taraf olacaklar.

01.03.2020 PAZAR

HACIKEBİRSPOR             SERAMİKSPOR     13.30 TOKİ

E.Ç.ÇALAYAN AZOT        YEŞİLAYSPOR       15.30 TOKİ

D.ÜNİVERSİTE              ÖZEL İD. KÖY HZ.   14.00 GERMİYAN

T.GENÇLİKSPOR           1867 SİMAVSPOR    15.00 KARAKOVA

TEPECİKSPOR               ULUOYMAK 1 EYLÜL 15.00 K.KOVA YENİ1

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.