Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SONAT KALKAN YEŞİLAYSPORUN GOL UMUDU

ALİ MERMER:)Sonat merhaba önce bana ve kendini anlatabilirmisin hangi takımlarda oynadın hangi teknik adamlarla çaliştın vs vs?
SONAT KALKAN:Abi merhaba öncelikle kendi memelektim erdeksporda basladım futbola sonra tabi baya bi yer gezdik Eskisehir, Kütahya, İzmir, Balıkesir çok iyi hocalarla çalıştım kimsenin hakkını yiyemem çalıştığım herkesin bende bir emeği illa olmuştur hepsi birbirinden değerli hocalardı simdi isim isim saymak anlamsız olur ama hepsi bana ayrı ayrı şeyler kattı her sene yeni şeyler öğrendim diyebilirim.

ALİ MERMER:)Peki Yeşilaysporda antrenmanlar hazırlıklar nasıl gidiyor?
SONAT KALKAN:Yesilaysporda hazırlıklar oldukça iyi yani hocalarımız hepsi teknik ekip bizi en iyi seviyeye çekmek için ellerinden geleni yapıyorlar onlara ayrıca teşekkür ediyorum çok değerli insanlar basta bize abilik saha içinde de hocalık yapıyorlar özellikle gençler için çok değerli bizi iyi bir seviyeye inanıyorum ki çıkarıcaklar.
ALİ MERMER:Üç hazırĺık maçı yaptınız.galibiyet beraberlik mağlubiyet neler diyebilirsin maçlar için.
SONAT KALKAN:Abi hazırlık maçları tabi biliyorsun çok baz alınacak bir yer değil ama bizim her maç üstüne koyup ilerlediğimizi düşünüyorum bazı talihsiz sakatlıklarımız oldu. Onlarda Allahın izniyle aramıza katılınca daha da iyi olacak inşallah.
ALİ MERMER:Yeşilayspor ligde ne yapacak sence?
SONAT KALKAN:Yesilay ligde ne yapacak sorusuna gelirsek biz buraya bir hedef için toplandık hedefimiz play-off’lar her maçın hikayesini ayrı yaşayıp inşallah ligi en üst yerde bitiririz.
ALİ MERMER:Teşekkürler Sonat eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi.Başarılar sonrası için.
SONAT KALKAN:Son sözlerimde böyle olsun buraya geldğim için mutluyum burada çok iyi bir aile ortamı oluşturduk. Zaten bir yerde başarı istiyorsan orda sıcak bir ortam olması gerekiyor. Biz bu havayı yakaladık sonu inşallah iyi biter Allahın izniyle de formamızın hakkını veririz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.