Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ŞİRİNCE YANLIŞLAR ALT YAPIDAN GELİP GEÇENLER

Bayramın üçüncü günündeyiziTavşanlı Linyitspor aklımızda gene.Ve zaten son günlerde hiç aklımızdan çıkmıyor desek de daha doğru olur.Tavşanlı Linyitsporun alt yapısı için kısa da olsa yazmak derdimiz.Ama öncelikle sayın başkan Akın Şirin ile ilgili aklımızdan geçenleri dile getirelim.

Son zamanlarda,iyi hoş da Akın beye çok yükleniyorsun diyen arkadaşlarımız da yok değil.Ve ekliyorlar başkan iyi insandır,kötü biri değildir,temiz kalplidir vs vs.Tamam diyoruz itirazımız da yok.Zaten bizim yazılarımız da ortadadır,biz bir günden bir güne sayın Akın Şirin kötü insandır demedik ki.Bir günden bir güne,kişiliği ile,karakteri ile ilgili tek kötü laf etmedik ki.Zaten başta sayın Şirin hiç bir yönetici arkadaşımızın,kişiliğine karakterine laf etmek haddimiz de değildir bize de yakışmaz zaten.Bizim konumuz Tavşanlı Linyitspor ve biz Akın Şirin başkanın,hele de bu sene takım için büyük yanlışlar yaptığını düşünüyor ve bunu açıkca dile getiriyoruz.Bizim burada yazdıklarımız kişilerin yüzlerine söylenmiş demektir.

Sağda solda dedikodu yapmıyoruz,bir spor sever olarak aklımızın kesmediği konuları dile getiriyoruz.Ha şu var bu sezonunun ikinci yarısından beri sayın Şirin’i arayıp konuşmuyoruz artık.Neden,inancımızı yitirdik artık başkana karşı.Kulübün başkanı olarak bundan sonra doğru işler yapacağına inanmıyoruz artık.Ve dediğimiz gibi bunları dile getirmekden de geri durmuyoruz.Şunu gözlemliyoruz,her kararı sayın Şirin tek başına alıyor ve hayata geçiriyor,kurum takımı olması hesabı ile yöneticiler ile ast üst ilişkisi var.Böyle olunca hiç bir yönetici de karşısına çıkıp,olmuyor başkan diyemiyor.Tavşanlı Linyitspor güzel günlere koşacaksa önce sayın Akın Şirin2den kurtulabilmelidir diyerek başkan konusunu geçelim.

2019-2020 sezonunda uzun yıllar sonra Tavşanlı Linyitspor takımında,alt yapıdan yetişen hiç bir futbolcu yer almamıştır.Bizim aklımızda kalan üç isim M.Ali Aydemir ve E.Melih Özer ve Alperen Yıldırım’dır.Sezon başında kadroda olmalarına rağmen,çeşitle bahanelerle takımla ilişkileri kesilmiştir.Alperen Yıldırım Dumlupıanar Üniversitesispora,M.Ali Aydemir ve E.Melih Özer Akıncılarspora gitmiştir.Bu çocuklar ayrıldıktan sonra takımda dört memleket çocuğu kalmıştır.Bir başka yazıda onlardan da bahsedeceğiz.

Bu sezon sayın Şirin alt yapıda bir başka yanlışa daha imza atmıştır.U17 ve U19 takımları dağıtılmıştır.Hesapta Tavşanlı’nın milli takımı olan Tavşanlı Linyitsporun nasıl böyle bir karar aldığını anlayabilmek mümkün değildir.Hele de  U19 takımın dağıtmanın akıl ve mantıkla uzaktan yakından ilgisi yoktur.Çok da uzak olmayan geçmişe göz atalım.Tavşanlı Linyitspor,play-out oynamak zorunda kalmış,futbolcular kazan kaldırıp,maça çıkmama noktasına gelmiştir.Yönetim gerekirse U19 larla çıkarız noktasına gelmiş sonunda futbolcular ikna edilebilmiştir.

Peki hiç istenilmeyecek bir durum ama,bu sezon böyle bir durumla karşılaşacak olsak ne olacaktı?Yandı gülüm keten helva, U19 takımında yok,play-out bile oynayamadan doğru süper amatör lige.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.