Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ŞİRİNCE FUTBOLCU SEÇİMLERİ

2019-2020 sezonunda Tavşanlı Linyitsporun futbolcu tercihlerini,alınanlardan özellikle memleketimiz çocuklarının,kadroda yeterli şansı bulamamalarını da anlamakta zorlandığımızı belirtelim.

Hemen başta Ömercan Aslan diyelim.Stoper olarak gelmişti kah oynadı kah oynamadı.Ama öyle anlaşılıyor ki bu kardeşimize Tavşanlı Linyitsporun büyüklüğü tam olarak anlatılamamış.Talip Yeşilyurt hoca takımın başına geldikden sonraikadroya giremeyince,anında tası tarağı topladı gitti.Allah yolunu açık etsin.

Aklımıza takılan bir başka isim Şahin Gizlenci.İkinci kez geldi takıma,aslında garipsemiştik gelişini.Çünkü takımdan ilk ayrılışı çok hoş olmamıştı bize göre.Neyse biz bir ara sayın Akın Şirin’e sormuştuk,ne oldu da Şahin gene geldi diye.Dün gibi aklımdadır,Şahin’e ikinci bir şans verdim demişti başkan.Dedik ya Gizlenci de Tavşanlı Linyitsporun büyüklüğünü anlayamamış.Gümüşay döneminde ikinci yarıda o da tası tarağı topladı gitti.Al sana ikinci şans diyoruz bizde.

Gümüşay dönemi ikinci yarının baş,anında kaleci transferi Cihan Bal.Sayın Akın Şirin şöyle demeliydi bizce elimizde iki kaleci var.Birisi geçen sezonun ikinci yarısında,kalemizikorumuş Cihat S. Akcan,diğeri bu sezon hep ilk onsekizde yedek bekleyen Sefa Demir.Kaleci transferine gerek yok.Ama öyle olmadı tabi,bunun üzerine memleketin çocuğu,kalitesi de belli olan Cihat da Yeşilaysporda aldı soluğu.Sefa Demir’de kulübe mahkumluğuna devam etti.Neyse sayın Fuat Gümüşay’ın diğer futbolcu tercihlerine dalmayalım ve bizimkilere göz atalım en iyisi.

Önceliği geleceği parlak Mustafa Şengün’e verelim.Akıncılarspor alt yapısından yetişmiş Samsunsporda akademi ligi oynamış.Öncesinde daha 16 yaşında Akıncılarsporda BAL oynamış.Yaşamında gerçek Tavşanlı Linyitsporlı olan ALİ BUÇAN hocanın da tavsiyesi ile gelmiş takıma.Sonuç on sekiz kişilik kadroya bile girememiş.Sayın Gümüşay gelince ona da güle güle denilmesine ses çıkarmadı AKIN başkan.Biz sayın Fuat Gümüşay’a da neden gitti bu çocuk diye sormuş ve yetenekli ama maç oynaması gerek demişti.Bizde takımımızın her hangi bir iddiası kalmadı,kalsaydı takımda oynatsaydınız yanıtını vermiştik.Boyabatsporda kadroya girip oynayarak sezonu tamamladı Mustafa Şengün.

Cihat S.Akcan kalecimiz,geçtiğimiz sezonun ikinci yarısı kalemizi başarı ile korudu.Tavşanlı Gençliksporda başladığı futbol yaşamında uzun yıllar sonra fark edilerek gelmişti Tavşanlı Linyitspora.Şans bulamayacağını anladığında gitti süper amatörde Yeşilayspora.Takıma da katkısı oldu bu sezon BAL oynayacak Yeşilayspor.Biz sayın Şirin’e onu da sormuştuk neden böyle oldu diye.Kendi gitti biz yollamadık yanıtını alınca,ben olsam bende giderim demiştik Akın başkana.Zaten bu sezon aramızdaki limonilik de böyle başlamıştı.

Hüseyin Güleç Tavşanlı’mızın tanınmış bey efendi futbolcularından.Şimdi burada Güleç kaptanı anlatmaya kalkmayalım.Tavşanlı Linyitsporda yeterli şansı bulabildi mi?Bizce hayır bulamadı,kah onsekizde oldu,kah 5-10 dakika süre aldı.Böyle olunca vermesi gerekeni veremedi tabi.Hep hayret etmişizdir,kardeşim madem oynatmayacaksınız neden aldınız?Önümüzdeki sezon süper amatör ligde Tunçbilek  Belediyesporda izleyeceğiz,ölmez sağ kalırsak tabi.

Ve Emre Akdağ Tavşanlı’dan çıkan değerli futbolculardan.2005 yılında 3 Eylülsporda filiz lisansla futbola başlamış Emre Akdağ.2012 de Konyasporda profesyonel futbol hayatı başlamış.nkara Demirspor,Karacabey Belediyespor ve Çatalcasporda oynadıktan sonra,bu sezon Tavşanlı Linyitsporda amatöre dönüş yapmış.Belki profdan dönüşün bocalamasını yaşamış başlarda.Ama o da takımızda hak ettiği değeri göremeyen futbolcularımızdan.Umarım bu sezonda takımda kalır,çok yararlı olacağına inanıyoruz.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.