Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SERKAN TÜRKER’LE İLK YARIYI KONUŞTUK

ALİ MERMER:Serkan merhaba,liginizin ilk yarısı bitti,kısaca bir göz atalım birlikte.Şok yenilgiyle başladınız,Demirbilekspor karşısında.Arkasından Çardaklıspor ile 2-2 lik beraberlik,neler düşünüyorsun ilk iki maç için?

SERKAN TÜRKER:Merhaba Ali abi.Sezonun ilk maçları her zaman zordur.Bizde grubumuzun en güçlü takımlarından Demirbileksporla karşılaştık.Maça iyi başladık,pozisyonlarda bulduk.İlk 30 dakika baskı kurduk ve devamında penaltı kazandık,değerlendiremedik.Rakibimizin gücünün farkındaydık,golü onlar buldu ve ardı ardına gollerle takım  demoralize oldu.Sonrasında böyle bir mağlubiyet doğdu,tebrik ediyorum rakibimizi.

Çardaklıspor maçı ise mutlaka kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı.İlk devreyi 2-0 önde kapattık.Sonrasında rehavete mi kapıldık bilemiyorum.Ama 2. yarı bambaşka bir takım gibi çıktık,yakışmadı bize beraberlikle sonuçlandı.Rakibi de tebrik etmek gerekir,çok iyi geri dönüş yaptılar.

 

16 ekim serkan türker

A.MERMER:Sonrasında,teknik direktör ayrılışı,hükmen kazandığınız Tunçbilek Belediyespor maçı ve 6-2 lik Domaniçspor maçı için ne dersin?

S.TÜRKER:Dediğin gibi,Tunçbilek Belediyespor lige çıkmadı ve ilk üç puanımızı almış olduk.Devamında Domaniçsporla karşılaştık,artık kendimize gelmemiz gerekiyordu.İlk iki maçta aldığımız sonuçlar,Derbentspora ve bize yakışmıyordu.6-2 lik net sonuçla mağlup ettik rakibimizi.

A.MERMER:İlk yarının son maçı,Beyköyspor ile sıkıntılı bir maç oldu gibi.İki kırmızı kart var takımınızda,nasıl oldu maç?

S.TÜRKER:Beyköyspor,benim eski takımım,benim için ayrı bir önem taşıyordu.Öncelikle tebrik ediyorum onları.Beyköyspor,genç,koşan,sahada top oynamak isteyen arkadaşlardan kurulu.Rakibimizle en ufak tartışma olmadı,sahada çok iyi mücadele vardı.Maçın uzatma dakikalarında iki kırmızı kart çıktı aleyhimize.Takımımızın iki önemli ayağı,haftaya bizimle olamayacak.Kart,hakem,vb.bu konuda sadece şunu söyleyeceğim(VİCDAN).Maçı izleyen,taraflı,tarafsız herkesin,her şeyin farkında olduğundan eminim.Maçı 2-1 kazandık ama iki önemli ayağımızı kaybettik.

 

18 eylül hidayet

A.MERMER:Peki Serkan ilk yarıyı,ikinci sırada tamamladınız 10 puanla.Attığınız 13 gole karşılık yediğiniz 10 gol.Takımın geneli için bir değerlendirme yapabilir misin?

S.TÜRKER:İlk yarı için şunları söyleyebilirim.Takımımız defansif anlamda yeterli mücadeleyi gösteremiyor ki,kalemizde 10 gol görmüşüz.Bu da takım anlamında savunma yapmadığımızı gösterir.Savunma sadece defans hattı demek değildir,forvetten başlar,umarım düzeltiriz bu açığımızı.İlk yarı için çok iyiyiz diyemem,ama kötüyüz de diyemem.İnşallah her şey daha iyi olacak.

A.MERMER:Son olarak kendi performansını değerlendirebilirmisin,memnunmusun takıma olan katkından,yoksa daha da iyi olbilirdim mi dersin?

S.TÜRKER:İlk yarı için kendi performansımı beğenmedim,daha iyi olabilirdim.1-2 maç forvet oynadım,daha sonraki maçlarda,sağ ve sol kanat olarak görev yaptım.Nerede görev verilirse,elimden geleni yapıyorum,yaparım da.Kötü maçlarım tabi ki olacak,ama savaşmayan,koşmayan,mücadele etmeyen bir Serkan Türker sahada olmadı.İkinci yarı daha iyi oluruz inşallah.

A.MERMER:Serkan,teşekkürler eklemek istediğin varsa buyur dinlerim.Sana ve Derbentspora başarılar ikinci yarıda.

S.TÜRKER:Önce Derbentspor için ter döken takım arkadaşlarımı,tek tek tebrik ediyorum,ayaklarına yüreklerine sağlık.Grubumuzda mücadele eden,emek harcayan,ter döken tüm futbolcu arkadaşlarıma ve kulüp başkanları ve yöneticilerine başarılar diliyorum.

Son olarak da,seninde uzun zamandır üstüne basa basa söylediğin,saha konusunu da,yetkililer umarım bir gün duyar.Ben de teşekkür ederim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.