Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SABRİ KURT’LA BEYKÖYSPOR VE BAĞLIKSPOR

ALİ MERMER:Sabri merhaba ben seni epeydir tanırım da pek konuşma şansımız olmadı.Önce kendini tanıtsan bana ve sporseverlere.Futbola nasıl başladın hangi takımlarda oynadın vs vs.

SABRİ KURT:Merhaba Ali Amcam ben 09.08.1994 Tavsanlı doğumluyum öncelikle futbola çok geç başladığım için çok üzgünüm benim ilk futbola başlama sebeblerinden biri Ali Ataş ve Ramazan Yalçın dır Bağlıkspor kurulduğunda beni arayarak bana bu şansı verdikleri için onlara teşekkür ediyorum. İlk futbol takımım Bağlıkspor orada çok güzel yıllarımız anılarımız ve tabi ki çok büyük dostluklarım oldu beni ben yapan futbola sevgimi dahada arttıran Bağlık spordur o yüzden Bağlıksporun yeri bende çok farklıdır orası benim yuvam olmuştur her zaman. Tabi ki bazen insanlar yuvalarından ayrılır bende bu sene Beyköyspora transfer oldum ve şu an  tüm maçlara iyi hazırlanıp en iyi şekilde motive olarak var gücümüzle şampiyonluk için savaşıyoruz.

ALİ MERMER:)Peki Beyköysporla son haftaya üç puan farkla lider girdiniz.Nasıl geçti dokuz maç?

SABRİ KURT:9 hafta boyunca bütün maçlara en iyi şekilde hazırlanarak çıktık bütün maçlarI bizim için final maçı gibi oynadık ve mücadelemizi gösterdik. Ve Beyköyspor olarak iddialı ve güçlü bir takım olduğumuzu herkese gösterdik.

ALİ MERMER:)Evet Sabri geldik Bağlıkspor maçına nasıl geçer maç?

SABRİ KURT:Baglık spor macı ilk maç kendi hatalarımızdan dolayı biraz zorlu geçti. Ve bir kişi eksik oynamamız bizi etkiledi. Bağlıksporda şampiyonlukta bizde varız diyerek çok baskın oynadılar ve maç berabere bitti. Ama bu maçta her ne kadar eski takımım olsa da bu maçı kazanacağımızı düşüyorum.

Bu maçın Bağlık sporla olmasının benim açımdan ayrı bir heyecanı var inşallah sakatlıksız ve seyirciler için keyifli bir maç olur ve hak eden kazanır. Buradan Bağlık spor kulübüne de başarılar diliyorum.

ALİ MERMER:Bağlıkspor maçını kazanır veya berabere kalırsanız il play-of grubunda olacaksınız.Beyköyspor ne yapar bu mücadelede?

SABRİ KURT:Play of lara kalırsak yine her zamanki gibi en iyi şekilde çalışarak play of larda Beyköy sporun gücünü ve güzel akışlı futbolunu göstereceğiz. Tabiki bütün şampiyonlara karşı oynayacağız zorlu maçlar bizi bekliyor ama biz takım olarak süper amatöre kenetlendik çıkmak için var gücümüzle çabalıyacağız.

ALİ MERMER:)Benden bu kadar bugünlük Sabri senin ilave etmek isteyeceklerini tabi dinlerim.

SABRİ KURT:Sanırım aklımda olan her şeyi söyledim,teşekkür ediyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.